Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Stap in de vooruitstrevende wereld van ICT

Ben je klaar om je stempel te drukken in de wereld van Informatie- en Communicatietechnologie? Of je nu gedetailleerde informatie zoekt over de veelzijdige rollen binnen deze sector, inspiratie zoekt uit gesprekken met tech-pioniers, of hulp nodig hebt om je ideale functie te vinden, wij zijn er om je te ondersteunen. Zet je eerste stappen in een veld dat de toekomst vormgeeft, vol innovaties en kansen. Pas de filters aan op jouw voorkeur en ontdek ICT-vacatures die aansluiten op jouw ambities.

Alle vacatures

In drie stappen naar jouw ICT functie

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Verken de Diverse Werelden binnen ICT

Heb je een passie voor het stroomlijnen van processen? Automatisering-IT kan jouw niche zijn. Als het ontleden en verbeteren van bedrijfsprocessen je aantrekt, is Business Analyse wellicht jouw roeping. Voor degenen die zich willen wapenen tegen online bedreigingen, staan Cyber security/crime en Information Security Management centraal. Heb je een creatieve flair en ben je geïnteresseerd in visuele en digitale media? Dan is Multimedia Design jouw speelveld. Voor de liefhebbers van enterprise software systemen is er SAP, terwijl degenen die het ontwerpen, onderhouden en bouwen van software ambiëren, kunnen excelleren in Software Engineering. Match jouw talenten en interesses met de ideale ICT-specialisatie en claim je plek in deze steeds evoluerende wereld!

Vacatures op basis van jouw interesses

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Ik ben nieuw in de ICT wereld. Bieden jullie ook instapfuncties of traineeships aan?

Zeker! We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen. Daarom hebben we een breed scala aan instapfuncties en traineeships beschikbaar bij diverse bedrijven die specifiek zijn ontworpen om nieuwkomers in de ICT wereld een solide start te bieden. Deze functies bieden vaak uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière een kickstart te geven.


Hoe kan ik me goed voorbereiden op sollicitatiegesprekken in de Data Science sector?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onderzoek het bedrijf en de specifieke functie grondig, oefen antwoorden op veelgestelde vragen en bedenk vragen die je zelf wilt stellen. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke functie. Maar, vergeet niet: het is net zo belangrijk om te praten over wat jou uniek maakt qua interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je een functie zoekt die echt bij je past en waarbij je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Ontdek ons breed scala aan ICT-vacatures en vind de positie die naadloos aansluit bij jouw technische vaardigheden en professionele doelen.

Heb je vragen over de ICT-wereld?

Overweeg je een loopbaan in dit snel veranderende en boeiende vakgebied, maar weet je niet zeker waar te beginnen? Of ben je een jonge IT-professional die op zoek is naar nieuwe uitdagingen? In beide gevallen kan deskundig advies je de juiste richting wijzen.

Ontmoet Arthur, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Hij staat klaar om je persoonlijk advies te bieden en je te ondersteunen op jouw professionele reis binnen de ICT-sector

📞 Telefoon: ‎0643360080
✉ Emaila.rasenberg@erasmustalent.nl

Contact