Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Ontdek de dynamische wereld van Finance & Tax

Op zoek naar de perfecte rol die bij jou past in deze branche? Of je nu op zoek bent naar inzicht in specifieke functies, je wilt laten inspireren door vak-experts via interviews, of je behoefte hebt aan gericht advies, we staan voor je klaar. Start jouw ontdekkingsreis in een sector vol met mogelijkheden en kansen. Filter op basis van jouw interesses en ontdek vacatures die bij je passen binnen Finance & Tax. Ben je nog niet zeker? Plan dan een persoonlijk gesprek met één van onze HR Professionals in voor gratis advies bij het vinden van de juiste functie.

Alle vacatures

Interview met Masters in Finance

Bekijk hier het interview met Fatine van Masters in Finance, die vertelt over haar reis van student naar haar eerste baan in de Finance!

In drie stappen naar jouw Finance functie

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Duik dieper in de specialisaties van Finance & Tax

Ben je gefascineerd door moderne technologieën? Dan zul je versteld staan van hoe FinTech de financiële wereld revolutioneert. Als iemand die een oog voor detail heeft en een voorkeur voor regels en voorschriften, zou Compliance en regelgeving een perfecte match voor je kunnen zijn. Voor de strategische denkers die graag complexe patronen ontrafelen, opent Financial Modelling nieuwe perspectieven. Bovendien, als je een voorliefde hebt voor het beheren van financiën of het sturen van bedrijfsstrategieën, zijn Asset Management en Corporate Finance gebieden die je moet verkennen. Laat je leiden door je passies en talenten en ontdek jouw ideale specialisatie binnen de boeiende wereld van Finance & Tax!

Vacatures op basis van jouw interesses

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Ik ben nieuw in de Finance & Tax wereld. Bieden jullie ook instapfuncties of traineeships aan?

Absoluut! We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen. Daarom hebben we een breed scala aan instapfuncties en traineeships beschikbaar bij diverse bedrijven die specifiek zijn ontworpen om nieuwkomers in de Finance & Tax wereld een solide start te bieden. Deze functies bieden vaak uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière een kickstart te geven.


Hoe kan ik me goed voorbereiden op sollicitatiegesprekken in de Finance & Tax sector?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onderzoek het bedrijf en de specifieke functie grondig, oefen antwoorden op veelgestelde vragen en bedenk vragen die je zelf wilt stellen. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke functie. Maar, vergeet niet: het is net zo belangrijk om te praten over wat jou uniek maakt qua interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je een functie zoekt die echt bij je past en waarbij je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Ontdek ons uitgebreide aanbod van vacatures in de Finance & Tax sector en vind de functie die naadloos aansluit bij jouw talenten en ambities.

Vragen over Finance & Tax?

Overweeg je een carrière in deze complexe en dynamische sector, maar weet je niet precies waar te beginnen? Of ben je juist een doorgewinterde professional op zoek naar nieuwe kansen? In beide gevallen kan deskundige begeleiding het verschil maken.

Maak kennis met Arthur, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Hij staat klaar om je te helpen met advies op maat en ondersteuning op jouw professionele pad binnen Finance & Tax.

📞 Telefoon: 0643360080
✉ Email: a.rasenberg@erasmustalent.nl

Contact