Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Duik in de fascinerende wereld van het Juridische werkveld

Sta je op het punt een weg te banen binnen de juridische sector? Of je nu verdieping zoekt in de uiteenlopende functies, je wilt laten inspireren door inzichten van experts via onze interviews, of behoefte hebt aan persoonlijk advies, wij staan voor je klaar. Begin je reis in een vakgebied dat een diepgaande impact heeft op de samenleving en talloze mogelijkheden biedt. Gebruik onze filters, stem af op jouw interesses en ontdek de juridische vacatures die perfect aansluiten bij jouw ambities.

Alle vacatures

In drie stappen naar jouw Juridische functie

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Specialiseer je binnen het veelzijdige Juridische landschap

Ben je gefascineerd door de interactie tussen burgers en overheid? Bestuursrecht kan dan jouw domein zijn. Heb je een voorliefde voor privaatrechtelijke kwesties tussen burgers onderling? Duik dan in de wereld van Civiel recht. Als je passie ligt bij veiligheidsvraagstukken en misdaadbestrijding, overweeg dan Crime, safety & security of verdiep je in criminologie. Misschien ben je geïnteresseerd in de juridische aspecten van zakendoen, wat je naar het veld van ondernemingsrecht zou leiden. En voor degenen die graag mensen ondersteunen met juridisch advies in het dagelijkse leven, is er sociaal juridische dienstverlening. Verbind je passies en vaardigheden met de juiste juridische specialisatie en ontdek je plek binnen het uitgebreide juridische spectrum!

Vacatures op basis van jouw interesses

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Ik ben nieuw in de Juridische wereld. Bieden jullie ook instapfuncties of traineeships aan?

Absoluut! We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen. Daarom hebben we een breed scala aan instapfuncties en traineeships beschikbaar bij diverse bedrijven die specifiek zijn ontworpen om nieuwkomers in de Juridische wereld een solide start te bieden. Deze functies bieden vaak uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière een kickstart te geven.


Hoe kan ik me goed voorbereiden op sollicitatiegesprekken in de Finance & Tax sector?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onderzoek het bedrijf en de specifieke functie grondig, oefen antwoorden op veelgestelde vragen en bedenk vragen die je zelf wilt stellen. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke functie. Maar, vergeet niet: het is net zo belangrijk om te praten over wat jou uniek maakt qua interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je een functie zoekt die echt bij je past en waarbij je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Ontdek ons brede scala aan vacatures binnen het juridische domein en vind de functie die perfect overeenkomt met jouw talenten en ambities.

Vragen over het juridische veld?

Denk je erover om je carrière te starten in deze diepgaande en veelzijdige sector, maar ben je onzeker over je startpunt? Of heb je al ervaring in het juridische veld en ben je op zoek naar verdere uitdagingen? Ongeacht je achtergrond kan professioneel advies je pad verlichten.

Ontmoet Arthur, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Hij is er om je te voorzien van deskundig advies en je te ondersteunen in je professionele reis binnen het juridische landschap.

📞 Telefoon: 0643360080
✉ Email: a.rasenberg@erasmustalent.nl

Contact