Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Ontdek de bruisende wereld van Logistiek & Supply Chain

Ben je geïnteresseerd in het naadloze proces achter het efficiënt leveren van producten en diensten? Of je nu kennis wilt opdoen over specifieke functies, verhalen van experts wilt horen via interviews, of behoefte hebt aan advies op maat, wij zijn er om je te begeleiden. Zet je eerste stap in een sector die essentieel is voor elke organisatie. Pas de filters aan op basis van jouw passies en ontdek welke vacatures in Logistiek & Supply Chain perfect aansluiten bij jouw profiel.

Alle vacatures

In drie stappen naar jouw Logistieke functie

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Verdiep je in de specialisaties van Logistiek & Supply Chain

Heb je een passie voor het zorgvuldig beheren van de supply chain en het optimaliseren van goederenstromen? Misschien ben je gefascineerd door het efficiënt coördineren van transport en het stroomlijnen van logistieke processen. Als je graag strategische beslissingen neemt en een knop weet te draaien voor management in deze sector, dan zijn er volop mogelijkheden. Bovendien, als je een talent hebt voor het organiseren van productielogistiek, dan is dit een terrein waar je in uitblinkt. Laat je passies en talenten samenkomen en ontdek de juiste specialisatie binnen Inkoop & Supply Chain!

Vacatures op basis van jouw interesses

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Ik ben nieuw in Logistiek & Supply Chain. Bieden jullie ook instapfuncties of traineeships aan?

Zeker! We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen. Daarom hebben we een breed scala aan instapfuncties en traineeships beschikbaar bij diverse bedrijven die specifiek zijn ontworpen om nieuwkomers in de Logistieke wereld een solide start te bieden. Deze functies bieden vaak uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière een kickstart te geven.


Hoe kan ik me goed voorbereiden op sollicitatiegesprekken in de Marketing & Communicatie?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onderzoek het bedrijf en de specifieke functie grondig, oefen antwoorden op veelgestelde vragen en bedenk vragen die je zelf wilt stellen. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke functie. Maar, vergeet niet: het is net zo belangrijk om te praten over wat jou uniek maakt qua interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je een functie zoekt die echt bij je past en waarbij je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Duik in ons uitgebreide aanbod van vacatures binnen Logistiek & Supply Chain en vind de functie die  aansluit bij jouw specifieke talenten en ambities.

Heb je vragen over Logistiek & Supply Chain?

Of je nu aan de start staat van een carrière in dit dynamische en essentiële domein, of dat je al ervaring hebt binnen de Logistiek en op zoek bent naar een volgende stap, in welk stadium je ook bent, deskundig advies kan je richting geven.

Maak kennis met Casper, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Hij staat voor je klaar met advies op maat en ondersteuning op jouw professionele pad binnen Logistiek & Supply Chain.

📞 Telefoon: 0634615840
✉ Emailc.mekes@erasmustalent.nl

Contact