Over ons

Met ErasmusTalent ga je vol vertrouwen je toekomstige carrière tegemoet!

ErasmusTalent is een online carriére platform dat studenten, starters en young professionals op HBO/WO niveau gratis activiteiten biedt en het contact tussen jou en je toekomstige werkgever vergemakkelijkt. Om jouw kansen als starter in de arbeidsmarkt te vergroten geeft ErasmusTalent begeleiding en ondersteuning in de vorm van carrière-advies.

 

Onze HR-professionals staan klaar om jou te helpen met kwesties als het schrijven van je Curriculum Vitae of sollicitatiebrief, het optimaliseren van je LinkedIn-profiel en het maken van een persoonlijke video. Daarnaast adviseren wij je graag over loopbaanmogelijkheden, geven sollicitatie tips, en bieden we regelmatig workshops aan.

Registreren voor Talenten

Waarom kiezen voor ErasmusTalent:

Selectie aan topwerkgevers

Werken op een plek waar jij ruimte krijgt voor ontwikkeling? Onze werkgevers bieden junior vacatures en startersfuncties aan voor studenten, pas afgestudeerden en young professionals.

Groot aanbod vacatures

Dagelijks nieuwe starter vacatures, passend bij jouw interesses en talenten. Wij beschikken over vacatures door heel Nederland! Zo presenteren wij onder andere de beste traineeship vacatures van Nederland en daarnaast werken wij met erkende stagebedrijven.

Solliciteer snel en eenvoudig

Vind gemakkelijk een baan met doorgroeimogelijkheden en een passend salaris. Binnen een paar stappen is jouw sollicitatie de deur uit!

Bedrijven die dagelijks bij ons talenten vinden.

Bekijk alle bedrijven

Voor talenten

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en klaar om te solliciteren? Of wil je in een tussenjaar werken? Meld je aan als talent en wordt direct opgenomen in onze Talentpool. Zo kunnen werkgevers je gemakkelijk vinden en met je in contact komen voor een baan, traineeship of stageplek.

Registreren

Voor werkgevers

Ben jij op zoek naar werknemers en wil je zeker zijn dat je de juiste kandidaat hebt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bedrijven kunnen zich bij ons aanmelden en vacatures plaatsen. Er zijn genoeg talenten die bij ons op zoek zijn naar een stage, traineeship of baan. Dit kan voor tijdelijk of permanent zijn.

Registreren

Vind direct een baan die bij je past

Nu registreren