Koninklijke Dekker

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste collega’s die ons familiebedrijf komen versterken. Dit kan zowel op ons hoofdkantoor in Den Haag, als in de logistieke- en productiehallen in Vianen. Bij Koninklijke Dekker zijn wij ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie (opgericht in 1885 als lokale houthandel) ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid een gewoonte wordt! Wil jij hier een deel van uitmaken? Bekijk dan snel onze vacatures. 



Dekker Hout is producent en handelaar van kant-en-klare hout/composiet producten en halffabricaten. We zijn een voorraadhoudende leverancier, we hebben 50.000 m³ hout en ca. 13.000 unieke producten op voorraad.



De producten worden verhandeld in (focus)landen Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Oostenrijk, Engeland en Ierland. Hiernaast beschikt Dekker Hout over een machinepark voor de verwerking van hout en houtproducten voor eigen voorraad of klant-specifieke orders. Dekker Hout heeft ca. 200 medewerkers, verdeeld over de vestigingen Den Haag (hoofdkantoor) en Vianen (opslag & productie) en distributiecentrum (aparte locatie in Vianen).




Houthandel

DEN HAAG

202 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


De import, export en verwerking van hout, houtproducten en gerelateerde materialen waaronder WPC


 


Carriere



Interesses

Accountmanagement

Automatisering/IT

B2B / B2C Marketing

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Commercialiteit (Ondernemen)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Meer

Vacatures

Accountmanager

Den Haag

Bekijk vacature

Werkvoorbereider Vastgoed

Den Haag

Bekijk vacature

Marketing Communicatie Specialist

Den Haag

Bekijk vacature

Functioneel Applicatie Specialist

Den Haag

Bekijk vacature

Verkoper Binnendienst

Den Haag

Bekijk vacature