Snel zoeken

Salesmarketeer BV

Bedrijfsprofiel:
Salesmarketeer bestaat nu bijna vier jaar. We hebben enorm hard gewerkt, veel geleerd, onszelf blijven verbeteren en ontwikkelen. We zijn 29 projecten, 6 in-company trainingstrajecten, 6 workshops, 3 consulting trajecten verder en er zijn 6 salesmarketeers overgenomen. Wat een compliment! We werken voor bekende ICT-bedrijven, zoals Cognizant, Salesforce en Avanade. We blijven ons elke dag verbeteren. Een aantal Salesmarketeers worden in het juiste tempo naar het juiste niveau gebracht en komen op mooie posities. Een voorbeeld hiervan is Iris, die in haar studietijd achterin de auto met haar ouders langs de Zuidas reed en zei “Ik krijg vast nooit de kans om daar te werken”. Hoe anders kan het lopen…
Activiteiten van de organisatie:
Wij combineren sales met marketing
Onze diensten:
- Salesmarketeer as a service
- Consulting and interim management
- Talent Development
- Outsourcing
Afbeelding
Standplaats
Woerden
Bedrijfsfilm
Header
Carrière kansen
Werken bij ons staat in teken van jouw ontwikkeling. Wil jij succesvol worden in sales dan is het essentieel om een goede basis te leggen. Wij geloven erin dat starters en young professionals succesvol kunnen acteren bij toonaangevende ICT bedrijven door focus op ontwikkeling, begeleiding en leervermogen.

Wij zorgen ervoor dat jij je ontwikkelt en dat jij jouw ambitie hierdoor kan realiseren. In het begin krijg je een privé opleiding in marketing, sales en vaardigheden. Onze coaching begeleiden je in het traject en concentreren zich volledig op jouw ontwikkeling en vaardigheden, waardoor jij een goede basis kan leggen in jouw marketing- en/of salescarrière. Na de opleiding ga je werken bij toonaangevende IT-organisaties, is er continue coaching en zijn er maandelijkse trainingsdagen met gastcolleges en workshops. Dagelijks kan je ervaringen uitwisselen met collega’s en elkaar helpen om resultaten te optimaliseren. Wij geloven in jouw groei en dat je op de hoogte moet zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen.
Afbeelding

Deel dit bedrijf

Vacatures van Salesmarketeer BV

Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres

Adres:Jaap Bijzerweg 19
Postcode:3446 CR
Stad:WOERDEN
Land:NL
Telefoon:+31348760638
ErasmusTalent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.