Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Geef je carrière een vliegende start met de ideale bijbaan die bij je past

Vind de ideale bijbaan die perfect bij jouw interesses en talenten past bij ErasmusTalent! Registreer je gratis en bekijk vacatures in jouw omgeving.

Bij ErasmusTalent begrijpen we het belang van een bijbaan die aansluit bij jouw talenten en ambities. We bieden een breed scala aan bijbanen in samenwerking met gerenommeerde werkgevers, zodat je waardevolle werkervaring kunt opdoen en kunt werken voor toonaangevende bedrijven.

Met bijbanen via ErasmusTalent kun je niet alleen extra inkomen verdienen, maar ook een vliegende start maken in jouw carrière. Wacht niet langer en maak vandaag nog een gratis profiel aan. Solliciteer op de perfecte bijbaan die bij jou past en geef jouw toekomst een boost!

Alle bijbanen

In drie stappen naar jouw bijbaan

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Ontdek jouw PITA en vind jouw ideale carrière bij ErasmusTalent!

Bij ErasmusTalent kijken we verder dan alleen je opleiding en (werk)e rvaring, omdat we begrijpen dat jouw talenten essentieel zijn voor het vinden van werk dat bij jou past en het opbouwen van een bevredigende carrière. Daarom hebben we het Passie, Interesses, Talenten en Ambitie (PITA) model ontwikkeld. Dit model helpt je om jouw PITA te ontdekken, zodat je moeiteloos jouw ideale baan of stageplek kunt vinden bij toonaangevende werkgevers.

Meld je vandaag nog aan bij ErasmusTalent en ontdek de talloze mogelijkheden voor jouw carrière! We staan klaar om je te helpen bij het ontdekken van jouw PITA en het vinden van de ideale werkgever die jouw talenten waardeert en stimuleert.

Bijbanen

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een bijbaan vinden die het beste aansluit bij mijn studie en interesses?

Begin met het duidelijk definiëren van wat je zoekt in een bijbaan. Overweeg factoren zoals de branche, het aantal werkuren, en de locatie. ErasmusTalent heeft een geavanceerde zoekfunctie waarmee je vacatures kunt filteren op basis van je voorkeuren. Daarnaast kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of job alerts om op de hoogte te blijven van relevante vacatures.


Wat moet ik vermelden in mijn sollicitatiebrief als ik nog geen werkervaring heb?

Als je nog geen werkervaring hebt, kan het PITA-model je leiden. Richt je op je Passie, Interesses, Talenten en Ambitie. Bespreek in je sollicitatiebrief hoe deze persoonlijke eigenschappen je hebben gemotiveerd om te streven naar de functie waarop je solliciteert. Benadruk hoe je enthousiasme en bereidheid om te leren een waardevolle aanwinst voor het team zullen zijn, zelfs zonder aanzienlijke werkervaring. Laat je enthousiasme en bereidheid om te leren zien in je sollicitatie.


Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek voor een bijbaan?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Doe eerst onderzoek naar het bedrijf en de sector om te laten zien dat je op de hoogte bent. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke bijbaan. Maar, vergeet niet: het is net zo belangrijk om te praten over wat jou uniek maakt qua interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je een bijbaan zoekt die echt bij je past en waarbij je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Verken onze uitgebreide selectie van bijbanen die jouw talenten in de spotlight zetten en je professionele groei bevorderen.

Twijfel je welke bijbaan écht bij je past?

Het is volkomen begrijpelijk om vragen te hebben over je toekomstige bijbaan of onzeker te zijn over welke rol je echt ambieert. We staan klaar om je daarin te begeleiden!

Maak kennis met Arthur, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Als expert in het koppelen van studenten aan de perfecte bijbanen, staat hij klaar om je van advies te voorzien. Neem vandaag nog contact op voor deskundig en vrijblijvend advies, en ontdek de bijbaan die perfect aansluit bij jouw talenten en ambities.

📞 Telefoon: 0643360080
Email: a.rasenberg@erasmustalent.nl

Contact