De beste Bijbanen vind je bij ErasmusTalent. |

Vind op ons gratis platform gemakkelijk jouw ideale bijbaan bij één van onze top werkgevers uit verschillende branches. Maak jouw gratis profiel aan

Geef je carrière een boost met een bijbaan die bij je past

Klaar om je droombijbaan te vinden? Via ErasmusTalent kun je solliciteren op de tofste bijbanen die aansluiten op je studieachtergrond en interesses. Of je nu wilt werken in de retail, horeca, of bijvoorbeeld in de marketing en communicatie, wij hebben altijd een bijbaan bij jou in de buurt. Bovendien werken we samen met de beste topwerkgevers, dus je weet zeker dat je kwaliteit werk levert voor een geweldig bedrijf. Zo kun je niet alleen bijverdienen, maar ook relevante werkervaring opdoen die je kan helpen bij het starten van je carrière. Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog op de bijbaan die bij jou past!

Bekijk alle banen

In 4 stappen naar jouw ideale match

Inzicht in jouw interesses en talenten

Nadat je jezelf hebt aangemeld kun je direct gratis aan de slag met een tweetal assessements. Een Motivation assessment en een Persoonlijkheidsassessment. Zo krijg je direct een beeld van jouw interesses en talenten. Heel handig toch?

Vinden

Zoek zelf naar vacatures die aansluiten op jouw interesses en talenten bij topwerkgevers in diverse beroepsgroepen en bij jou in de buurt.

Gevonden worden

Interesses en talenten in kaart gebracht? Voeg deze toe aan jouw persoonlijk profiel. Geef daarbij aan wat je zoekt en wat je verwachtingen zijn. Zo kunnen werkgevers jou benaderen voor passende functies.

Solliciteren

Solliciteer eenvoudig door middel van jouw profiel en korte motivatie. Wees niet bang om ook op functies te solliciteren die misschien iets buiten je comfortzone liggen, dit kan juist leiden tot nieuwe ontdekkingen en groei.

Ontvang gratis advies van onze professionals

Optimaliseer je kansen in de banenmarkt! Wij adviseren je graag over een tal van onderwerpen. Hulp nodig bij het schrijven van een CV of motivatiebrief, het geven van een presentatie over jezelf of het solliciteren? Onze HR-professionals bieden jou de mogelijkheid om vrijblijvend geadviseerd te worden.

Naar de informatiebank

Bedrijven die dagelijks bij ons talenten vinden.

Bekijk alle bedrijven

Zet nu de eerste stappen en leg contact met interessante werkgevers.