De beste Stageplekken vind je bij ErasmusTalent.

Vind op ons gratis platform gemakkelijk jouw ideale stageplek bij één van onze top werkgevers uit verschillende branches.
Maak jouw gratis profiel aan

Op zoek naar een uitdagende stageplek?

Jij zoekt een leuke stageplek, want je wil graag werkervaring opdoen in jouw branche. Maar een stageplek zoeken blijkt toch lastiger dan verwacht. Wij zijn hier om je te helpen! Bij ErasmusTalent vind je voldoende stageplekken in jouw beroepsgroep. Of je nou op zoek bent naar een afstudeer- of meewerkstage. Door mee te lopen op de werkvloer doe je waardevolle praktijkervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Bekijk onze stage vacatures en vind binnen no time een geschikte stageplek bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar jouw ideale match

Inzicht in jouw interesses en talenten
Nadat je jezelf hebt aangemeld kun je direct gratis aan de slag met een tweetal assessements. Een Motivation assessment en een Persoonlijkheidsassessment. Zo krijg je direct een beeld van jouw interesses en talenten. Heel handig toch?
Vinden
Zoek zelf naar vacatures die aansluiten op jouw interesses en talenten bij topwerkgevers in diverse beroepsgroepen en bij jou in de buurt.
Gevonden worden
Interesses en talenten in kaart gebracht? Voeg deze toe aan jouw persoonlijk profiel. Geef daarbij aan wat je zoekt en wat je verwachtingen zijn. Zo kunnen werkgevers jou benaderen voor passende functies.
Solliciteren
Solliciteer eenvoudig door middel van jouw profiel en korte motivatie. Wees niet bang om ook op functies te solliciteren die misschien iets buiten je comfortzone liggen, dit kan juist leiden tot nieuwe ontdekkingen en groei.

Ontvang gratis advies van onze professionals

Optimaliseer je kansen in de banenmarkt! Wij adviseren je graag over een tal van onderwerpen. Hulp nodig bij het schrijven van een CV of motivatiebrief, het geven van een presentatie over jezelf of het solliciteren? Onze HR-professionals bieden jou de mogelijkheid om vrijblijvend geadviseerd te worden.

Bedrijven die dagelijks bij ons talenten vinden.

Bekijk alle bedrijven

Zet nu de eerste stappen en leg contact met interessante werkgevers.

Maak gratis een account aan