HeadFirst Group

HeadFirst Group is de marktleidende, innovatieve en internationale dienstverlener van HR-tech oplossingen. Ons doel is het creëren van een eerlijke, open arbeidsmarkt waar talenten en bedrijven samenkomen. Dagelijks faciliteren we samen met meer dan 450 collega’s, tienduizenden professionals die werken bij ruim 500 van onze opdrachtgevers in Europa. De kern van onze aanpak is tech enables touch. Wij combineren technologie met menselijk inzicht. Want wij geloven dat de kracht van technologie ruimte creëert voor écht persoonlijk contact.


 
HR- dienstverlening

Hoofddorp

ruim 450 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Jaarlijks helpen wij tienduizenden hoogopgeleide professionals aan uitdagend werk – tijdelijk of vast – bij aansprekende organisaties. Dit helpt deze organisaties weer om hun belangrijke bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat ze nooit last hebben van praktische zaken. Hierbij creëren wij iedere dag de toekomst van werk. Wij zijn voortdurend aan het innoveren, veranderen en ons ecosysteem aan het uitbreiden. Dat is hoe wij de innovatieve leider in onze markt blijven.


Carrière


Wij zoeken collega’s die onderdeel willen zijn van de next world of work. Samen met meer dan 450 collega’s zijn wij dé schakel voor organisaties, professionals en partners wanneer het gaat over talent en uitdagingen.


HeadFirst Group is een brand family met één gezamenlijk doel: een eerlijke, open arbeidsmarkt waar talenten en bedrijven samenkomen. Ons team vormt de basis van ons succes. Daarom creëren wij een werkomgeving waarin onze medewerkers zich thuis voelen, kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen. We willen dat onze collega’s zich goed voelen, vol energie zitten en voortdurend groeien.


Locatie


Hoofddorp


 


Interesses

Accountmanagement

Artificial Intelligence

Automatisering/IT

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Focus op details (Management)

Meer

Vacatures

MSP Recruiter

Hoofddorp

Bekijk vacature

Junior/Medior Contractmanager

Hoofddorp

Bekijk vacature

Junior Recruiter

Hoofddorp

Bekijk vacature