In2Talent

Ben jij op zoek naar een dynamische & veelzijdige baan waar je als spin in het web van een organisatie veel contact hebt met zowel interne collega’s als externe leveranciers? Wil jij verschil kunnen maken met je werk en ambieer je een rol in de zakelijke dienstverlening? Word consultant bij In2Talent, het leukste en leergierigste team jonge inkoopprofessionals van Nederland


Bij In2Talent kan je een inkoop traineeship starten zonder inkoop achtergrond. In de eerste twee jaar haal je een diploma op universitair niveau, ga je aan de bak bij verschillende opdrachtgevers in de publieke en private markt en groei je als professional én persoon! En dat terwijl je vanaf dag één goed betaald krijgt!


Wij bestaan sinds 2014, zijn onderdeel van de Actos groep en zijn zeker geen typisch detacheringsbureau. In2Talenters omschrijven In2Talent als persoonlijk, betrokken, open en informeel. Je bent bij ons geen nummertje. En daar zijn wij trots op! Iedereen bij In2Talent is gelijkwaardig, we vinden het fijn om op die manier met elkaar om te gaan en belangrijk dat iedereen de ruimte en het vertrouwen voelt om zich uit te spreken. Soms dagen we elkaar uit om net die stap te zetten die we anders wellicht niet durven te zetten, want daar leren we van.


Wij doen er alles aan om het werken bij In2Talent voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Wij geloven er in dat als jij doet waar je energie van krijgt, dat dat voelbaar is voor jouw opdrachtgever, voor ons en het allerbelangrijkst: voor jouzelf.


Het resultaat? Een gezellige, frisse en leergierige groep jonge inkoopprofessionals die doen waar ze goed in zijn of willen worden en die continu ontwikkelen als persoon én professional. Naast werken vinden wij het ook erg belangrijk om plezier met elkaar te hebben. Om deze reden organiseren we regelmatig leuke ‘In2Fun’ activiteiten. Denk hierbij aan tennissen, boottochten of gezellige vrijmibo’s!


Wil je meer weten over In2Talent? Bekijk onze website www.in2talent.nl of neem gerust contact op met onze collega Arien, die kan je er alles over vertellen!Inkoop, Consultancy en Dienstverlening

Den Haag

30 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


In2Talent richt zich op inkooptalenten die aan het begin van hun carrière staan en zich razendsnel willen ontwikkelen tot onderscheidende inkoper. Als In2Talenter doe je praktijkervaring op bij diverse opdrachtgevers (lees: legaal jobhoppen!), volg je een vakinhoudelijk opleidingsprogramma en word je uitgebreid begeleidt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En dat terwijl je de zekerheid én het salaris van een vaste baan hebt!


 


Carrière


Bij In2Talent groei je in twee jaar van junior naar medior consultant. Gedurende de eerste twee jaar als In2Talenter volgt iedereen hetzelfde opleidingsprogramma met o.a. de post-wo opleiding Inkopen Publiek en Privaat en een uitgebreid persoonlijk ontwikkelprogramma. Je maakt tijdens deze eerste twee jaar ook vaste stappen in je salaris (na 9 mnd en na 18 mnd).


Na ongeveer twee jaar word je medior consultant, dan stopt je ontwikkeling natuurlijk niet! Je krijgt als medior consultant, naast nog een leuke salarisstap, een persoonlijk opleidingsbudget en kunt dus opleidingen gaan volgen die passen bij jouw specifieke wensen voor de toekomst. Je blijft het persoonlijke ontwikkelprogramma volgen, hoewel dat wel iets minder frequent wordt.


Als je in ongeveer vijf jaar in dienst bent kun je intern solliciteren naar een senior consultant rol. Als senior consultant behoud je je persoonlijk opleidingsbudget en maak je een keuze uit twee richtingen. De ene richting is die van management/leidinggevende, de andere richting is die van inhoudsdeskundige, waarbij je specialist wordt in een bepaald onderdeel van inkoop, contract- of projectmanagement of FM.


Als In2Talenter groei je razendsnel, leer je veel organisaties kennen en ondervind je letterlijk wat er bij jou past. In2Talenters blijven vaak lang bij ons werken, maar natuurlijk hebben we ook wel eens collega’s moeten uitzwaaien. Sommige van hen slaan een ander pad in en gaan bijvoorbeeld verder in persoonlijke ontwikkeling. Veelal blijven onze oud collega’s toch aan de bak in het mooie inkoop & FM vakgebied. Zo hebben we oud collega’s die inmiddels mooie rollen hebben bij internationale organisaties of voor zichzelf aan de slag zijn gegaan als ZZP’er.


Interesses

Accountmanagement

Bedrijfskundig

Beleid

Meer

Talenten

Flexibiliteit (Emotioneel)

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Onderhandelen (Communicatie)

Meer

Vacatures

Stage in marketing & communicatie

Den Haag

Bekijk vacature

Inkoper

Landelijk

Bekijk vacature

Inkoop Traineeship

Landelijk

Bekijk vacature

Inkoop consultant

Landelijk

Bekijk vacature

Consultant

Den Haag, Utrecht en Arnhem

Bekijk vacature

Afstuderen in inkoop

Den Haag of Arnhem

Bekijk vacature