iTrainee

Afgestudeerd? En nu? Meteen aan de slag, of eerst nog doorleren? Ons traineeprogramma voor SAP, de meest gebruikte bedrijfssoftware ter wereld, biedt je een unieke springplank naar een topbaan bij een topbedrijf. Alleen voor ambitieuze talenten! Kun jij het aan?


Bij iTrainee helpen we jong talent om het maximale uit zichzelf te halen. We kickstarten je carrière, waarbij je snel van waarde bent voor bedrijven die verlegen zitten om goede SAP-consultants. Hoe we dat doen? Door goed te kijken naar jouw interesses, je vaardigheden en daar de beste passende werkgever bij te zoeken. Want we begrijpen hoe lastig het is om een geschikte rol bij een mooi bedrijf te vinden als je net afgestudeerd bent. Wij helpen je om jouw richting te vinden en in de praktijk aan de slag te gaan. Daarnaast leren we je inhoudelijk alles over SAP, helpen we je bij de keuze voor een functionele en/of technische richting, haal je de juiste certificaten en doe je consultancyvaardigheden op. Om vervolgens, onder onze begeleiding, aan de slag te gaan bij een opdrachtgever die bij jou past. Met een topbaan in het vooruitzicht!Waarom SAP?

SAP is marktleider op het gebied van bedrijfssoftware met een breed aanbod aan oplossingen voor verschillende bedrijfsprocessen. Wereldwijd werken bijna 265.000 bedrijven in verschillende branches met de innovaties van SAP. Voor jonge, talentvolle professionals zoals jij biedt de wereld van SAP veel mogelijkheden. Onze trainees werken bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van nieuwe applicaties in de zorg. Ze automatiseren volledige magazijnen met Internet of Things en robotics. Daarnaast bouwen ze slimme dashboards voor managers die snel de juiste informatie nodig hebben. En dat zijn slechts enkele voorbeelden van wat je allemaal kunt doen met SAP! Waar jouw talent ook ligt, als gecertificeerd SAP-consultant start je jouw carrière altijd goed. Durf jij het traineeship aan? Doe de test!En nu?

Heb je eerst nog wat vragen of wil je graag langskomen voor een eerste kennismaking? Neem dan direct contact op met onze recruiters Ivo (06-55552839) of Imke (06-29383845).Op onze website kun je alles nog even nalezen en daar vind je ook ervaringsverhalen van onze trainees: www.itrainee.nl
IT Consultancy, Traineeship

’s-Hertogenbosch

165: 30 vast personeel op kantoor, 135 trainees

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Traineeship + begeleiding/talentontwikkeling + eindklanten


 


Carriere


Al ruim 750 potentials maakten via iTrainee de sprong naar een mooie carrière als gecertificeerd SAP-expert bij een toonaangevend bedrijf. Ons geheim? Strenge selectie aan de voordeur, de beste SAP-trainingen, optimale matching van de trainee met een opdrachtgever, specialisatie op basis van de situatie van de opdrachtgever, aandacht voor sociale vaardigheden en intensieve begeleiding. En niet te vergeten… een team dat elkaar altijd weet uit te dagen en inspireren.  We leiden jonge talenten op tot functionele en/of technische SAP-consultants. Vervolgens gaan ze voor 15 maanden begeleid aan de slag bij de door hen gekozen opdrachtgever. Om daar vervolgens in dienst te gaan en zich verder te ontwikkelen.


Interesses

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Discipline (Motivatie)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Meer

Vacatures

Traineeship SAP Consultancy

Landelijk

Bekijk vacature

Traineeship SAP Consultancy

Landelijk

Bekijk vacature