Terug naar overzicht

NTT DATA Business Solutions


Wij zijn op zoek naar enthousiast, aanstormend talent dat zichzelf verder zou willen ontwikkelen als consultant in de IT-wereld. Jij bent de bruggenbouwer tussen de klant en IT.

Branche

  • IT
  • Consultancy

Email

manon.bouman@nttdata.com

Locatie

Den Bosch

Adres

Utopialaan 50-52

Postcode

5232 CE

NTT DATA Business Solutions is een dynamische organisatie, volop in groei. Ons team van ambitieuze professionals heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

NTT DATA Business Solutions is een consultancy organisatie waarbij wij geloven in het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten: vrijwel direct en onafhankelijk van het type dienstverlening. Consultancy vaardigheden en kennis van processen en applicaties zijn belangrijk, maar maken ons niet uniek. Onze gefocuste branchekennis en passie doen dat wel.

Wij bouwen aan unieke profielen door onze diepgaande kennis van de branche en de (wetgeving)vereisten te combineren met onze uitstekende consulting skills. NTT DATA Business Solutions specialiseert zich in de branches Food & Agriculture, Life Sciences & Chemicals, Industry & Professional Services, Education & Research.Branche:

  • IT
  • Consultancy


Activiteiten van de organisatie

Consultancy SAP implementaties

Aantal medewerkers

180 in Nederland en 11.000 wereldwijdLocatie

Den Bosch

Waarom aan de slag als trainee bij NTT DATA Business Solutions? 

Wij leiden jou niet zomaar op als trainee, wij dagen onze mensen uit en vanaf het moment dat je begint krijg je gelijk een dosis verantwoordelijkheid.

Je gaat aan de slag in een dynamische omgeving – vaak bij de klant – aan IT-projecten. Daarbij vorm jij de brug tussen IT en business.

IT Traineeship: Junior SAP Consultant

‘s-Hertogenbosch

Digital native. Dat ben jij. Iemand met een analytische geest, een kritische blik, communicatief vaardig en oog voor optimalisatie. Daar draait het namelijk om: jij onderzoekt hoe we processen bij ...

Bekijk vacature Solliciteer nu

Data Marketeer

's-Hertogenbosch

Jij loopt warm voor datamarketing, demand generation en digital sales en je vindt het interessant om in jouw werk een brug te slaan tussen marketing en sales. Laat dat nou preciés zijn w...

Bekijk vacature Solliciteer nu