Terug naar overzicht

Ormer ICT


Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren. Met passie voor onze klanten!

Branche

Informatietechnologie en services

Email

info@ormer.nl

Locatie

Schiedam, Hoofddorp, Zwolle & Eindhoven

Adres

Overschieseweg 323

Postcode

3112 NC

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy.
Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.
Met passie voor onze klanten!

Branche:

Informatietechnologie en services

Activiteiten van de organisatie

Ormer ICT is al ruim twintig jaar dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren. De kernwaarden van Ormer ICT weerspiegelen wie we zijn en welke diensten we leveren:
•Afspraak = afspraak
•Passie voor onze klanten
•Succesvol in Partnership

Ormer ICT is de partner in:
1.Detachering
2.Outsourcing
3.Consultancy

Dienstverlening is bij ons niet alleen het leveren van een dienst aan je klant, maar als partner samen met je klant.

Aantal medewerkers

65 medewerkers

Locatie

Schiedam, Hoofddorp, Zwolle & Eindhoven
Onze medewerkers kenmerken zich door hun no-nonsense mentaliteit en professionele manier van werken en handelen. Maar ook door hun passies buiten het werk. Onze professionals worden continu geschoold en getraind op het gebied van de laatste technologie. Hierdoor garanderen wij onze klanten de hoogst mogelijke service.

Sinds de oprichting van Ormer ICT in 1992 door Jan Willem Jongebreur, is de gedeelde passie voor onze klanten steeds de rode draad geweest. Die passie heeft ertoe geleid dat we nu, vijfentwintig jaar later, onze klanten nog steeds een zorgeloos bestaan ten aanzien van hun ICT kunnen bieden. Naast de genoemde 'passie voor onze klanten' zijn ‘Afspraak is Afspraak’ en ‘gedreven door succes’ kernwaarden van Ormer ICT.

Traineeship beste ICT-professional

Schiedam

Als je wil werken bij een van de meest vooruitstrevende ICT-dienstverleners van Nederland, een bedrijf dat werkt voor de meest aansprekende namen binnen de regio en die haar klanten wil voorzien va...

Bekijk vacature Solliciteer nu

Startende software ontwikkelaar

Schiedam

Ben jij een enthousiaste starter die zichzelf in een rap tempo wil doorontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Ormer ICT is een leuk ICT bedrijf in Dordrecht. O...

Bekijk vacature Solliciteer nu

Startende IT-specialist

Schiedam

Ben jij een enthousiaste starter die zichzelf in een rap tempo wil doorontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ormer ICT is een leuk ICT bedrijf in Schiedam. Ormer ICT is uitgeroepen tot ...

Bekijk vacature Solliciteer nu

Marketing stagiair(e)

Schiedam

Ben jij een enthousiaste afstudeerder die zichzelf in een rap tempo wil doorontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een leuk ICT bedrijf in Schiedam, dat door Computable is uit...

Bekijk vacature Solliciteer nu