paraDIGMA groep

Maak jij met ons heel Nederland duurzaam inzetbaar?


paraDIGMA groep is een innovatieve en trendsettende groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. Van oplossingen voor verzuim, vitaliteitsbeleid of strategisch personeelsbeleid tot re-integratievraagstukken, psychische- of fysieke begeleiding en opleiding en ontwikkeling. Want voor dit soort vraagstukken wilt u natuurlijk het beste voor uw organisatie en medewerkers. Het is ons doel om uw organisatie toekomstbestendig te maken. Samen met u maken wij werk van gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van uw medewerkers. Wij helpen organisaties inzicht te krijgen in de rol die hun eigen bedrijfscultuur en persoonlijk leiderschap speelt in het verzuim, de productiviteit én het werkgeluk van hun medewerkers. En wij helpen medewerkers grip te krijgen op hun leven. Met als resultaat: meer werkplezier en bevlogenheid, minder verzuim en een hogere duurzame arbeidsproductiviteit. Voor nu en voor later.


paraDIGMA groep is een overkoepelende organisatie, gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. De groep is ontstaan uit een arbodienstverlener en inmiddels uitgegroeid tot een moedermaatschappij met meerdere opererende labels en 900+ geweldige collega’s.


Bij paraDIGMA groep werken mensen die stuk voor stuk het verschil willen maken en die de visie als geen ander kunnen uitdragen. Werken bij paraDIGMA groep is werken aan het werkplezier in Nederland. Wij zijn ondernemend, hebben passie voor wat we doen, stimuleren anders denken en geven vrijheid om jouw eigen pad te volgen. Van #carriereshift naar paradigma-shift.
Gezondheidszorg/Welzijn

Nieuwegein, Rotterdam, Etten-Leur, Eindhoven, Den Bosch, Hengelo, Zwolle, Schiphol-Rijk en Amsterdam (sloterdijk)

+900 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Wie zich lekker voelt, gaat met plezier naar zijn werk. En wie plezier heeft in zijn werk, voelt zich lekker. Daar zijn we met paraDIGMA groep op gespitst: de vitaliteit van de mens in organisaties staat bij ons bovenaan. En als een medewerker even niet meer ‘de oude is’, dan gaan we op zoek naar de beste oplossing; voor de medewerker én voor de organisatie!


Maak kennis met onze labels:


Onze labels werken samen aan een duurzaam inzetbaar Nederland. Zo hebben wij bijvoorbeeld mogelijkheden als psycholoog bij Psion, ICT-functies bij Humaris, adviseur arbeid en gezondheid of bedrijfsarts bij de Arbodienst, loopbaan re-integratie consultant bij PULS maar ook frontoffice, backoffice of planner functies bij paraDIGMA en myHBMcenter, trainer bij Offcourse, casemanager bij Resolu en nog veel meer! Bekijk snel onze vacatures om te zien of er iets voor jou bij zit!


 


Carrière


Alle labels van paraDIGMA groep werken aan de hand van een visie, verweven in hun individuele werkveld. Door elk label zich te laten focussen op hun eigen deelgebied van duurzame inzetbaarheid, is er een hoog niveau van kennis en expertise aanwezig. Door samen te werken en deze krachten te bundelen, kunnen wij bedrijven optimaal ondersteunen en begeleiden bij het duurzaam inzetbaarheidsvraagstuk. Dit betekent ook dat jouw carrière pad binnen paraDIGMA groep breed kan zijn. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk ook altijd doorgroeien in jouw vakgebied!


 


Locatie


Nieuwegein, Rotterdam, Etten-Leur, Eindhoven, Den Bosch, Hengelo, Zwolle, Schiphol-Rijk en Amsterdam (sloterdijk)


Interesses

Accountmanagement

ANIOS

Business Analyse

Meer

Talenten

Besluitvaardigheid (Intellectueel)

Coachen (Ontwikkeling)

Creativiteit (Intellectueel)

Meer

Vacatures

Adviseur Arbeid en Gezondheid

Landelijk

Bekijk vacature

Planner

Nieuwegein

Bekijk vacature

Basisarts

Landelijk

Bekijk vacature

Supportmedewerker

Nieuwegein

Bekijk vacature

Receptie medewerker

Amsterdam

Bekijk vacature

Planner Trainingen

Driebergen-Rijsenburg

Bekijk vacature

Administratief Medewerker Backoffice

Nieuwegein

Bekijk vacature

Bedrijfsarts

Rotterdam

Bekijk vacature

Arboverpleegkundige

Groningen

Bekijk vacature