Senze

Senze verbindt zich op ‘eigen’wijze aan mens, organisatie en oplossing


Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijzeDeze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn een eigenzinnig trainings- en adviesbureau dat non-profit organisaties ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, cultuur- en organisatieverandering. Werken bij Senze betekent deel uitmaken van een dynamische en succesvolle organisatie!Management consulting

Den Haag

60 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Senze ondersteunt non-profit organisaties bij strategievorming, beleid, management, cultuur- en organisatieverandering. Senze biedt daarin oplossingen via Onderzoek & Advies, Training & Coaching en Interim dienstverlening. Centraal in onze dienstverlening staan de vakgebieden Fysieke Leefomgeving en Veiligheid en Bijzondere Wetten. In het bijzonder bieden wij oplossingen op de onderdelen Omgevingswet, Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen en Veiligheid en Fysieke Leefomgeving.Voor de invulling van onze opdrachten zijn wij doorlopend op zoek naar jonge professionals die ‘on the job’ opgeleid willen worden tot ambtenaar van de toekomst. Enthousiaste en leergierige talenten met een afgeronde HBO of WO opleiding (bij voorkeur Planologie, Algemeen Recht, Bestuursrecht, Bouwkunde en/of Bestuurskunde) en een gedrevenheid om in het publieke domein te excelleren!


 


Carriere


Senze TalentLab is een kweekvijver voor jonge ambtenaren in spé. We begeleiden jonge professionals niet alleen op inhoud, maar ook op houding en gedrag. Vanwege een veelvoud aan verandering op het gebied van wet- en regelgeving binnen het domein van de fysieke leefomgeving wordt ‘procesregie’ steeds belangrijker.Coaching ‘on the job’De ‘nieuwe ambtenaar’ wordt de spil in dit proces en kan alle aspecten van de procedures binnen het Omgevingsrecht goed doorlopen, waarbij zowel milieu, bouw, juridische en ruimtelijke aspecten binnen een gemeente van belang zijn. Senze begeleidt deze jonge talenten tot de ‘nieuwe ambtenaar’. Dit doen wij door de talenten aan de hand van een concreet opleidingsplan te trainen op de gewenste (vak)inhoud en op houding en gedrag. De intentie is de kandidaat door training ‘on the job’ binnen een jaar te laten voldoen aan de kwaliteitscriteria 2.2. en op te leiden tot deze ‘nieuwe ambtenaar’.


Interesses

Rechten/juridisch algemeen

Sociaal Juridische Dienstverlening

Talenten

Assertiviteit (Communicatie)

Focus op details (Management)

Netwerken (Ondernemen)

Meer

Vacatures

Stagiair Marketing en Communicatie

Den Haag

Bekijk vacature

Projectleider Fysieke Leefomgeving

Den Haag

Bekijk vacature

Junior Regisseur Omgevingstafel

Den Haag

Bekijk vacature

Junior Omgevingsplanjurist

Den Haag

Bekijk vacature

Junior Jurist Omgevingsrecht

Den Haag

Bekijk vacature

Junior Beleidsmedewerker Wonen

Den Haag

Bekijk vacature

Junior Beleidsmedewerker VTH

Den Haag

Bekijk vacature

(Junior) Projectleider Gebiedsontwikkeling

Zaandam

Bekijk vacature