VertX

Sta je te popelen om te starten met werken en wil je groeien op persoonlijk én inhoudelijk vlak? Dan ben je bij VertX aan het juiste adres! VertX is een transparant, nuchter en vooral gedreven consultancy bureau, gevestigd in Utrecht. Wij omschrijven onszelf als dé specialist in het leiden en ondersteunen van opdrachtgevers op het gebied van projectmanagement, datamanagement en proces management. Ons team bestaat uit organisatorische talenten en inhoudelijke specialisten die in staat zijn om onze klanten te voorzien van een verbeterde klantreis, compliant dienstverlening of efficiëntere processen. Onze klanten zitten door heel Nederland en variëren van de overheid, financiële dienstverlening en de energiesector. Je kunt hierbij denken aan organisaties zoals de Belastingdienst, Tennet en Rabobank.


Onze medewerkers ervaren VertX als een gezellige en informele organisatie waar de deur altijd open staat. We bouwen graag een band met je op en vinden het belangrijk dat jij je helemaal op je plek voelt. Wij staan voor het bieden van kansen en ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij we écht kijken naar waar jij naar toe wilt. Als werkgever vinden wij het belangrijk om het SAMEN te doen, waarbij jij voorop staat!
Detachering en Consultancy

Utrecht

50 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Datamanagement


Onze diensten binnen onze datamanagement expertise bieden antwoord op vragen zoals: Projectmanagement


Onze Project consultants bieden uitstekende oplossingen voor organisaties die met uitdagende verandervragen te maken hebben, zoals:Business Process Management


Relevante vragen die door VertX’ BPM’ers worden beantwoord zijn o.a.:Carrière


Of je nu als trainee of als medior consultant begint, bij VertX krijg je volop mogelijkheden om jezelf te pionieren en je loopbaan vorm te geven. Je wordt niet alleen ondersteund door je leidinggevende, maar ook door een buddy en talentmanager. We hechten veel waarde aan het zichtbaar maken van jouw groei. Daarom zorgen we ervoor dat je ieder kwartaal de kans krijgt om met zowel je leidinggevende als talentmanager in gesprek te gaan. Tijdens deze gesprekken kun je reflecteren op je ontwikkeling, evalueren welke stappen je hebt gezet en bespreken waar je eventueel tegenaan loopt. Bovendien kijken we samen naar de mogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien binnen onze organisatie. Bij VertX geloven we in het stimuleren van jouw professionele groei en bieden we op basis van jouw talenten en prestaties mogelijkheden om door te groeien naar bijvoorbeeld een functie zoals Projectmanager, Business Analist of Data Engineer.


Ook als je al een doorgewinterde medior professional bent, hebben wij je iets te bieden! Je kan je bij ons blijven ontwikkelen, omdat we je graag een rol geven in de ontwikkeling van onze minder ervaren professionals. Want hoe kan je nou beter leren dan door iemand anders iets te leren?


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Janice vertelt je graag meer! Neem contact op via j.wildenburg@vertx.nl of solliciteer direct via onze onderstaande vacatures!


 


Locatie


Utrecht


Interesses

Automatisering/IT

Business Analyse

Business Consultancy

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Impact (Communicatie)

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Meer

Vacatures

Project Management Traineeship | september 2024

Utrecht

Bekijk vacature

Data Analytics Traineeship | september 2024

Utrecht

Bekijk vacature

Business Processmanagement Traineeship | september 2024

Utrecht

Bekijk vacature

Content Marketeer (parttime)

Utrecht

Bekijk vacature

Business Process Management Consultant

Utrecht

Bekijk vacature

Corporate Recruiter

Utrecht

Bekijk vacature