Trices BV

Trices is een professionele dienstverlener voor het analyseren en vastleggen van processen. Het streven van Trices is om de logische keus te zijn als het gaat om het vastleggen van processen en het functioneel beheer van de daarvoor gebruikte vastleggingstools. Onze kennis en ervaring zal overtuigen.


Trices is een adviesbureau, dat zichzelf profileert als dynamisch, betrouwbaar, duidelijk en veerkrachtig. Vanuit het vak procesmanagement voert Trices op diverse niveaus en in diverse branches projecten uit. Inhoudelijk lopen deze projecten uiteen van ondersteunende tot eindverantwoordelijke taken.Management consulting

${LOCATIE}

Momenteel heeft Trices zo’n 8 vaste en 4 flexibele medewerkers. 

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Trices biedt dienstverlening, gericht op de ontwikkeling van organisaties en mensen. Wij helpen organisaties hun ambities waar te maken door met oplossend vermogen, een weg te vinden om het afgesproken resultaat te bereiken. Hierbij geloven wij in de kracht van de procesgerichte benadering.Zo zijn we sterk in het gezamenlijk visualiseren van bedrijfsprocessen, het bespreekbaar maken van relaties, knelpunten, risico’s en beheersmaatregelen. Dit brengt verbinding tot stand en ondersteunt het management om de focus te houden op het realiseren van haar doelstellingen en het optimaliseren van de klantwaarde.Onze medewerkers zijn flexibel, veerkrachtig, pragmatisch en dragen bij aan de implementatie van uitvoerbare oplossingen. 


Carriere


Gezien de klantvragen wil Trices komend jaar met min 5 medewerkers groeien.

Wij zijn concreet op zoek naar junior consultants met HBO/WO niveau en 1-3 jaar werkervaring.


Interesses

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Focus op details (Management)

Meer

Vacatures

Medior Consultant

Alphen aan den Rijn / Hybride

Bekijk vacature

Consultant

Alphen aan den Rijn

Bekijk vacature