INNSO

Je plaatst foto’s op Instagram, whatsappt met vrienden en belt met je smartphone. Misschien sta je er niet zo bij stil, maar hier gaat een hele dynamische wereld achter schuil! Denk aan de telecommasten die overal in Nederland staan, het glasvezel dat onder de grond ligt en de enorme uitdaging die de energietransitie met zich meebrengt. Bij INNSO zijn we hier dagelijks mee bezig door de benodigde netwerken te ontwikkelen, te besturen en te beheren. Niet alleen de techneuten, maar ook onze juristen en commerciële mensen spelen een belangrijke rol hierin. INNSO groeit hard en we hebben daarom ruimte voor nieuw talent. Wil jij werken aan uitdagende projecten en veel leren? Kom dan bij INNSO!

 


Bij INNSO staat wie je bent op de eerste plaats. Goed zijn in je werk en daar plezier in hebben, is wat ons betreft waar het om gaat. We zijn eigenwijs, we hebben lol, maar nooit ten koste van elkaar en onze verantwoordelijkheden. Wij werken met zowel ervaren specialisten als met Young Professionals aan mooie projecten voor bekende opdrachtgevers binnen de Telecom en Energie. Van projecten op het gebied van telecom- en energienetwerken worden wij enthousiast!

 Telecom & Energie

${LOCATIE}

100+ medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


Een werkend netwerk heeft modernisatie en onderhoud nodig. Een netwerk begeeft zich daarom in een soort levenscyclus met drie fases. Veel van wat wij doen zit in de voorbereidingsfase van projecten. Wij zijn de verbindende schakel tussen alle partners en belanghebbenden. Goede afstemming en coördinatie is hierbij van groot belang. In de uitvoeringsfase is inzicht in veiligheid, kwaliteit, doorlooptijd en budget juist belangrijk. Tot slot kan een project pas afgerond worden na de succesvolle overdracht en de bewezen werking van het netwerk. Validatie van de planning en realisatie is dus cruciaal. Pas dan kan het netwerk in beheer genomen worden. Dit brengt een grote variatie aan activiteiten en rollen. Van juristen tot aan commerciële rollen, van techneuten tot aan omgevingsmanagers.

 


 


Carriere


Bij INNSO zijn er veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Door het jaar heen vinden er loopbaan -en ontwikkelgesprekken plaats, waarin jij jouw ontwikkelwensen en carrièreperspectief bespreekbaar maakt. We werken met veel verschillende opdrachtgevers, waardoor er vrijwel altijd ergens plek is voor jouw ambities. Misschien wil je een carrièreswitch maken en bij een andere afdeling werken? Bij INNSO kijken we graag naar wat de mogelijkheden zijn! We zien jouw talenten en willen deze, net als jij, zo goed mogelijk inzetten.

 


Interesses

Accounting

Asset Liability Management

Asset Management

Meer

Talenten

Commercialiteit (Ondernemen)

Discipline (Motivatie)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever