Bakker Barendrecht

Steeds meer mensen leven gezonder en bewuster. Als een van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland leveren we daar actief een bijdrage aan.


Bakker is strategisch partner van Albert Heijn (Nederland), Delhaize (België) en Albert (Tsjechië). Dagelijks zorgen wij voor de allerbeste groente & fruit bij onze partners in de winkels en bezorgauto’s. Wij verbinden de beste groente- en fruitspecialisten in ons netwerk, zodat we impact hebben op het eten van morgen. Zo zorgen we samen voor een gezonde toekomst voor deze en de volgende generatie. Bakker heeft vestigingen in Ridderkerk (Nederland), in Boom (België) en in Divisov (Tsjechië). We zijn onderdeel van Greenyard, wereldwijd marktleider in verse, vries-verse en bereide groenten & fruit. Greenyard is met 8.500 medewerkers actief in 19 landen wereldwijd met een omzet van circa 4,4 miljard euro.
Groothandel AGF

Ridderkerk Nederland, Boom België, Divisov Czech Republic

800 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Carrière


Ben jij onlangs WO of HBO afgestudeerd en wil jij je theoretische kennis in de praktijk brengen in een van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland?


Ben jij op zoek naar een dynamische en leerzame werkgever waar je jouw vaardigheden kunt ontwikkelen en jouw carrière een vliegende start kunt geven? Dan is Bakker dé plek voor jou!


Bij Bakker bieden we een breed scala aan mogelijkheden op verschillende afdelingen, variërend van Logistiek tot Supply Chain, Commercie tot Marketing, Finance tot Business Control, ICT tot Techniek, Rijperij tot Kwaliteit, Transport tot Verpakken, Technische innovatie tot Projectmanagement en meer. Allemaal in relatie tot duurzaamheid. Of je nu een creatieve geest bent die graag nieuwe ideeën bedenkt, een analytisch brein met een passie voor cijfers, of een teamspeler die graag verbeterprojecten tot een succesvol einde brengt – bij Bakker is er voor ieder wat wils.


Locatie


Ridderkerk Nederland, Boom België, Divisov Czech Republic


Interesses

Accountancy

Advanced design optimization

Advanced Process Technology

Meer

Talenten

Besluitvaardigheid (Intellectueel)

Commercialiteit (Ondernemen)

Energie (Motivatie)

Meer

Vacatures

Traineeship

Ridderkerk

Bekijk vacature

Business Controller Commercie

Ridderkerk

Bekijk vacature

(Inter) Nationaal Verkoper Export

Ridderkerk

Bekijk vacature