Koninklijke Horeca Nederland

KHN geeft de horeca Power!


Samen met ruim 230 afdelingsbesturen bestaande uit horecaondernemers, maakt KHN zich sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendige horeca. Onze leden helpen wij op een persoonlijke en relevante manier.


KHN-medewerkers zijn trots om dagelijks voor de horeca in Nederland te mogen werken. Die trots komt voort uit onze kernwaarden, die bepalen hoe wij ons gedragen, intern en extern. KHN-medewerkers zetten zich in voor de beste gastvrijheid, verbinden de horeca met elkaar, zijn ondernemend en denken bij alles aan het resultaat voor de horeca.Horeca

${LOCATIE}

85 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van KHN?


Onze missie: Onze samenleving verandert in hoog tempo. Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen bieden kansen voor de horeca. Gastvrijheid is van oudsher het domein van de horeca. Het is onze missie om het ideale ondernemersklimaat te creëren voor onze leden.


Leden van KHN profiteren van onze gezamenlijke kracht:


•    Lobby: KHN stelt vragen bij beleidsmatige overwegingen- en/of beslissingen. KHN gebruikt haar lobbykracht om de kaders die beleidsmakers en bestuursorganen de branche opleggen, zoveel mogelijk bij horecaondernemers weg te houden. Leden van KHN kunnen rekenen op professionele inzet voor bijvoorbeeld optimale steunmaatregelen, een gunstige horeca-cao, eerlijk speelveld, duurzaam ondernemen, arbeidswetgeving en beroepsonderwijs.


•    Advies:  KHN heeft experts op o.a. het gebied van wetten, regelgeving en arbeidsovereenkomsten kunnen leden adviseren! Een regiomanager geeft persoonlijk advies en ondersteuning en oefent ook op lokaal & regionaal niveau invloed uit op wet- en regelgeving, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een vergunning bij gemeente of de verruiming van openingstijden.


•    Informatie:  We informeren leden over ontwikkelingen in de branche, de politiek en op de arbeidsmarkt. Ook ontvangen zij tips van andere ondernemers, actuele cijfers uit marktonderzoeken en trends en ontwikkelingen die de horeca beïnvloeden.


•    Voordeel: Bij KHN kunnen leden besparen op de kosten van verzekeringen, energie, Buma, Sena, Videma en nog veel meer.


Wat bieden wij?


Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een prettige hybride werkomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. KHN is een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen: je bepaalt je eigen route. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden


Locatie


${LOCATIE}


Interesses

Arbeidsrecht

Automatisering/IT

Beleid

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Besluitvaardigheid (Intellectueel)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Meer

Vacatures

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Woerden

Bekijk vacature

Medewerker Ledenwerving

Woerden

Bekijk vacature

HR / Juridisch adviseur (32 uur)

Woerden

Bekijk vacature