BNP Paribas Personal Finance

Activate your stories with us!


BNP Paribas Personal Finance maakt onderdeel uit van de BNP Paribas Groep. In Nederland is BNP Paribas (www.bnpparibas.nl) één van de grootste en meest toonaangevende buitenlandse financiële instellingen. Door haar activiteiten op het gebied van consumptief krediet en hypotheken is BNP Paribas Personal Finance de nummer één voor de financiering van particulieren in Frankrijk en in Europa. BNP Paribas Personal Finance is een 100% dochter van de BNP Paribas Groep met meer dan 20.000 medewerkers en is actief in een dertigtal landen.Banken/Financiële dienstverlening

${LOCATIE}

100 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


• BNP Paribas is één van de grootste banken wereldwijd met een solide financiële positie, vertegenwoordigd in de meeste landen met meer dan 180.000 medewerkers.


• BNP Paribas Personal Finance B.V. is een kleine, snel groeiende organisatie met ca. 60 medewerkers, verantwoordelijk voor het beheer van een hypotheekportefeuille van 7 miljard euro en start-ups in de Consumptief Krediet- en Automotive sector.


 


Carriere


BNP Paribas Personal Finance kenmerkt zich door een informele sfeer, korte lijntjes en veel dynamiek. We zijn altijd in om iets te vieren, dus regelmatig events, staff meetings en leuke bedrijfsuitjes!

PF NL is de perfecte combinatie van een relatief kleine organisatie met daarachter de faciliteiten van één van de grootste banken ter wereld.


Interesses

Business Analyse

CDD/KYC

Data Analyse

Meer

Talenten

Focus op details (Management)

Integriteit (Motivatie)

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever