KNMP | Apothekersorganisatie

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team waar enthousiasme en collegialiteit voorop staan? Bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) krijg je de unieke kans om samen met inspirerende collega’s een waardevolle bijdrage te leveren aan de farmaceutische patiëntenzorg.


De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) staat sinds 1842 voor apothekers en apotheken. Wij behartigen de belangen van meer dan 5.000 apothekers en apotheken, stimuleren uitmuntende farmaceutische patiëntenzorg en ondersteunen apothekers bij de versterking van hun rol als medicatiespecialist. Samen zetten we ons in voor veilig en juist medicijngebruik.


Ben jij klaar om je eerste stap te zetten in een boeiende carrière binnen de farmaceutische patiëntenzorg?


 Gezondheidszorg/Welzijn en Farmacie

Den Haag

190 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Wij agenderen issues bij overheid en stakeholders en werken samen aan beleidsoplossingen, bijvoorbeeld voor de geneesmiddelentekorten. Ook ondersteunen we apothekers en apotheken in hun werk. Bijvoorbeeld met: 


Carrière


Ben je naast je studie op zoek naar een bijbaan met inhoud? Of ben je net afgestudeerd en op zoek naar je eerste échte baan bijvoorbeeld in de ICT, als apotheker, beleidsmedewerker of communicatieadviseur? Bij de KNMP werken ervaren krachten en jonge talenten samen op de vele boeiende dossiers binnen de farmacie.


Wij hebben een Great Place To Work Certificering. Dat betekent onder andere dat collega’s zich snel welkom voelen als ze bij ons starten en dat zij met plezier bij de KNMP werken.


 


Locatie


Den Haag


Interesses

AIOS

Apotheker

Arbeid- & organisatie

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Ambitie (Motivatie)

Assertiviteit (Communicatie)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever