Elevation Group

Elevation Group, opgericht in 2012 door Floris Bouwman en Chris Wood, begon met een duidelijke focus op groei en succes. Met de gedrevenheid van Floris en de win-win mentaliteit van Chris is er een high-performance cultuur ontstaan. Bij Elevation zit de toekomst vol kansen en ben je verantwoordelijk voor je eigen succes.


De reis van Elevation Group is nog maar net begonnen, maar de ambitie is groot; Elevation Group heeft de ambitie om de komende jaren dé full-service partner te worden op het gebied van IT-staffing in Nederland en Duitsland.


Up your game


Zoals je je kunt voorstellen, zul je een werkplek vinden die snelle persoonlijke groei bevordert. In een high-performance cultuur waar teamwork centraal staat, streef je elke dag naar uitmuntendheid. Onze verschillende commerciële rollen bieden volop uitdaging, inspiratie en motivatie.


Build your own business


Bij Elevation Group kun je jezelf positioneren als expert op het gebied van arbeidsmarktbemiddeling, je eigen bedrijf opbouwen door klantrelaties aan te trekken en te onderhouden, en de leiding nemen over het matchen van de beste IT-professionals.


Celebrate together


Onze Elevation Academy zorgt ervoor dat je je ontwikkelt tot een echte professional. En natuurlijk vieren we onze successen zo vaak mogelijk, en altijd samen.


Klaar om je carrière te versnellen? Kom maar op. If you don’t rock the boat, you don’t get waves!
Sales & Staffing

Amsterdam & Den Bosch

250 werknemers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Elevation Group bestaat uit twee dochterondernemingen: Elevation Partners en The Next Gen. Beide richten zich op IT-staffing, maar elk met hun eigen specialisatie. Elevation Partners fungeert als bemiddelaar tussen organisaties en IT-professionals van topniveau, terwijl The Next Gen zich bezig houdt met detachering door IT-talent in huis te halen in te zetten bij onze klanten. Het overkoepelende doel binnen de hele Group is om klanten oplossingen van het allerhoogste niveau te bieden. Dit bereiken we samen met een team van ervaren en gepassioneerde jonge professionals.


 


Carrière


Wij zijn ervan overtuigd dat verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden essentieel zijn voor jouw ontwikkeling. Dit alles vindt plaats binnen een team van getalenteerde en ambitieuze jonge professionals die dezelfde gedrevenheid en vastberadenheid delen. Bij ons streven we naar persoonlijk succes in jouw loopbaan, ondersteund door een transparant doorgroeiprogramma. Hierdoor heb je helderheid over jouw groeitraject en alle mogelijke carrièrepaden. Transparantie en gelijke kansen staan bij ons hoog in het vaandel. Of je nu jouw carrière nationaal of internationaal wilt uitbouwen, bij Elevation Group helpen we je om jouw ambities waar te maken. The sky is the limit!


 


Locatie


Amsterdam & Den Bosch


Interesses

Accountmanagement

Advanced design optimization

Arbeid- & organisatie

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Assertiviteit (Communicatie)

Coachen (Ontwikkeling)

Meer

Vacatures

Talent Acquisition Specialist

Amsterdam of Den Bosch

Bekijk vacature

Sales Consultant Stagiair(e)

Amsterdam of Den Bosch

Bekijk vacature

Sales Consultant

Amsterdam of Den Bosch

Bekijk vacature

Campus Recruiter

Amsterdam

Bekijk vacature

Accountmanager

Amsterdam of Den Bosch

Bekijk vacature