Woningstichting Eigen Haard

Wij zijn een Amsterdamse organisatie, en zetten ons met hart en ziel in voor het woongeluk van iedereen in deze regio. Elke dag, in een omgeving die net zo levendig is als onze stad. Bij ons is er altijd ruimte om jezelf te zijn, te leren en om eigen ideeën te realiseren.


Wil jij graag betekenisvol werk doen voor de metropoolregio Amsterdam?


En heb je innovatieve ideeën? Dan voel je je bij ons snel thuis!


Wij zijn Eigen Haard. En met ruim 56.000 woningen zijn wij één van de grootste woningcorporaties van Nederland. Wij zorgen dat zoveel mogelijk mensen met lage en middeninkomens in de regio Amsterdam betaalbaar kunnen wonen, in prettige buurten en in woningen van goede kwaliteit. Hiermee zorgen we voor woongeluk voor iedereen.


Wij gaan mee met de tijd door continu te innoveren: dit zie je terug bij ons op kantoor (digitalisering, robotisering) en in onze woningen (circulair bouwen, verduurzamen, gasloos).


De dynamiek van onze regio zie je zeker terug in ons werk en onze organisatie!Woningcorporaties

${LOCATIE}

Ca. 600 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie
 


Carriere


Eigen Haard geeft je de ruimte om jezelf te (blijven) ontwikkelen en om jouw ideeën te realiseren. Door inzet van budget(ten) en begeleiding. Jouw individueel loopbaanbudget kun je inzetten voor jouw loopbaan in de breedste zin van het woord. In onze EH Academy vind je een breed scala aan opleidingen.Wij stimuleren jou om jouw kennis van de organisatie en ons werkveld te verbreden (denk aan interne stages) en om intern verder te groeien!Interesses

Accountancy

Accounting

Financial Audit

Meer

Talenten

Focus op details (Management)

Integriteit (Motivatie)

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever