VZVZ

De Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ) zorgt ervoor dat zorgverleners op een veilige manier en op het juiste moment bij de juiste gezondheidsgegevens kunnen.


We willen allemaal zo goed mogelijke gezondheidszorg. Goede zorg begint met goede informatie: onze zorgverleners hebben onze actuele medische gegevens nodig. En zij moeten die informatie met elkaar kunnen delen. En met ons, hun patiënten, natuurlijk. Dat kan niet zomaar, want onze gegevens zijn vertrouwelijk. Als non-profit organisatie beheert VZVZ onderliggende techniek en afsprakenstelsels. En VZVZ organiseert de samenwerking tussen organisaties en het delen van kennis.


Bij ons kun je deel uitmaken van een team met enthousiaste collega’s die elk hun eigen specialisme hebben. Naast een inhoudelijk, uitdagende werkomgeving bieden wij je een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng.Gezondheidszorg & ICT

${LOCATIE}

150 collega’s

Bekijk vacatures
Delen viaActiviteiten van de organisatie


De Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ) is verantwoordelijk voor de uitwisseling van medische gegevens via de zorginfrastructuur het Landelijk Schakelpunt (LSP). VZVZ zorgt ervoor dat het netwerk goed functioneert, in technische en in organisatorische zin. VZVZ verzorgt de regie over de uitwisselingsketen en toetst het systeem permanent op snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid.


Carrière


VZVZ heeft een community van Young Professionals. Het is een energieke, gezellig en ambitieuze club die allemaal hart voor Zorg & IT hebben. Bij VZVZ krijgen alle medewerkers door middel van een opleidingsbudget volop de ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. In combinatie met mooie doorgroeimogelijkheden, de perfecte plek om jouw carrière te starten.


Young Professionals van VZVZ


Danique Buwalda en Bastiaan Martens behoren allebei tot de groep Young Professionals bij VZVZ. “Iedereen ontwikkelt zich op een andere manier en werkt in verschillende teams van de organisatie. Via Young Professionals krijgen we veel meer verbinding en kunnen we kennis delen”, geeft Danique aan.


Kennisuitwisseling


Bastiaan Martens werkt nu 2,5 jaar bij VZVZ in de rol van regioadviseur en implementatieadviseur MedMij. “Bij VZVZ krijg je de gelegenheid om te doen waar je goed in bent en jezelf ook te blijven ontwikkelen. In de community Young Professionals (YP) zitten collega’s die in een vergelijkbare fase van hun carrière zitten en een vergelijkbare ambitie hebben. We organiseren vanuit YP bijvoorbeeld pizza avonden, waarvoor we een spreker uitnodigen die gespecialiseerd is in een bepaald onderwerp of thema. Deze sprekers zijn vaak senior collega’s. Zo hebben we onder andere avonden gehad over leiderschap en interoperabiliteit,” vertelt Bastiaan.


Leuke dingen naast het werk


“Als je net begint bij VZVZ zie je nog niet alles. Het is fijn dat je met andere Young Professionals zaken kan afstemmen“ vertelt Danique verder. Danique Buwalda is nu 1,5 jaar werkzaam bij VZVZ als Junior Consultant. Zij is onder andere betrokken bij de programma’s Mitz en Met Spoed Beschikbaar. “Naast verbinding zoeken en kennisoverdracht hebben we ook gewoon veel lol met elkaar. We doen tevens gewoon leuke dingen naast het werk”, geeft Danique aan. “En dat is ook belangrijk”.


Blijvend ontwikkelen


‘Education is the most powerful weapon which you can use to change te world’ – Nelson Mandela


VZVZ vindt het belangrijk dat medewerkers leren en zich blijven ontwikkelen. Daarom hebben wij een visie op leren ontwikkeld:Als jij bij VZVZ in dienst komt, krijg je de beschikking over een individueel ‘employability budget’ (opleidingsbudget) en opleidingsdagen. Regelmatig spar jij met je leidinggevende welke opleidingen of cursussen aansluiten op jouw groeipad.


Daarnaast beschikt VZVZ over een eigen digitaal leerplatform. ‘VZVZwijzer’ is een inspirerende en gebruiksvriendelijke online leeromgeving met uitgebreid aanbod van micro-learnings tot complete online trainingen met meerdere leervormen.


Medewerkers houden regie over het eigen leerproces doordat zij inzicht krijgen in hun eigen ontwikkeling. Dit is belangrijk voor de toekomstbestendigheid van de medewerker en VZVZ.


Interesses

Automatisering/IT

Big Data

Business Analyse

Meer

Talenten

Creativiteit (Intellectueel)

Focus op details (Management)

Initiatief (Motivatie)

Meer

Vacatures

PMO’er

Den Haag

Bekijk vacature

Marketingcommunicatie adviseur

Den Haag

Bekijk vacature

Business Intelligence Specialist

Den Haag

Bekijk vacature

Business analist

Den Haag

Bekijk vacature