Axians

Axians is het merk van VINCI Energies voor ICT oplossingen en -diensten. We zijn de meest veelzijdige specialist in digitale transformatie en werken samen met onze klanten om het werk en leven van jou en de mensen om je heen te verbeteren. Door het hele land vind je onze Business Units, kleine en informele teams met ieder een eigen expertise. Onze teams opereren zeer zelfstandig en flexibel, dat is niet alleen fijn voor onze klanten, maar ook voor onze eigen medewerkers. Deze structuur zorgt voor veel vrijheid en verantwoordelijkheid, zodat het werk leuk en uitdagend blijft. Tegelijkertijd zorgt het grote VINCI Energies netwerk voor eindeloze mogelijkheden om samen te werken, te leren en door te groeien.


 
ICT

Capelle aan den IJssel, Delft, Alphen aan den Rijn, Laren, Nieuwegein, Zaltbommel, Eindhoven, Alkmaar, Hoorn & Groningen

1.500 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Axians is specialist in verschillende expertisegebieden om onze klanten te ondersteunen en daarmee samen het maximale uit de digitale transformatie te halen. Door de jaren heen breiden we ons portfolio steeds verder uit; van software ontwikkeling tot geautomatiseerde datacenters en van data analytics tot de meest geavanceerde telecom oplossingen.


Telecom Infrastructures


Betrouwbare en veilige missie kritische communicatie systemen in vitale sectoren


Cloud & Data Centre Infrastructures


Slimme, flexibele en geautomatiseerde infrastructuren die je end-to-end regie geven in cloud en multicloud omgevingen.


Enterprise Networks


Intuïtieve en veilige wireless, campus en datacenter netwerken die voor je werken; snel, flexibel, veilig en ‘as a Service’.


Digital Workspace


Digitale online (cloud)werkplek oplossingen waarmee je veilig en onbegrensd kan werken op basis van experience gebaseerde afspraken.


Business Applications


Segment georiënteerde business oplossingen en add-ons om specifieke businessprocessen te ondersteunen.


Data Analytics


Datagedreven toepassingen die je helpen met nieuwe inzichten en het nemen van (geautomatiseerde) beslissingen.


Cyber Security


Diensten rondom de digitale veiligheid over alle expertisegebieden heen die nauw aansluiten bij standaarden en normeringen binnen onze marktsegmenten.


 


Carrière


Axians draait op mensen, onze gedreven en betrokken collega’s maken het verschil. Daarom investeren we continu in onze mensen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Allemaal zodat jij in je kracht staat. Omdat mensen het verschil maken bij Axians, heb jij bij ons veel vrijheid. Je krijgt de vrijheid om te blijven leren, ontdekken en innoveren.


Juist dan kan je een klant de beste oplossing bieden in de afwisselende projecten die je doet. De vrijheid om jezelf uit te dagen en in een goede werksfeer te ontwikkelen. Als collega’s werken we graag naast elkaar als team. Kritisch en vooral inspirerend. Daarom durven we te stellen dat wij een bijzondere werkomgeving bieden. Voor iedere functie, op elk niveau.


 


Locatie


Capelle aan den IJssel, Delft, Alphen aan den Rijn, Laren, Nieuwegein, Zaltbommel, Eindhoven, Alkmaar, Hoorn & Groningen


Interesses

Accountmanagement

Artificial Intelligence

Business Consultancy

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Ambitie (Motivatie)

Assertiviteit (Communicatie)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever