Veneficus

Intensief leren én ervoor betaald krijgen?


Adem jij data? Wij wel! Al meer dan 14 jaar zijn wij dag in, dag uit bezig met data. Inmiddels hebben wij al vaak onze liefde voor data gedeeld met jonge high potentials. En deze liefde willen wij ook delen met jou! Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een magische start van jouw carrière? Wij bieden je een volledig betaald data traineeship waar jij je kan ontplooien tot dataspecialist. Word jij onze nieuwe Data Engineer, Data Analist, Business Intelligence Consultant of Cloud Engineer?


Consultancy

Rotterdam

ruim 50 ervaren sparringpartners

Bekijk vacatures
Delen via

Veneficus Talent Academy


Data Traineeship: een magische start van je carrière.


Onze Talent Academy is ingericht om jou een magische start te geven van jouw carrière. Hoe doen we dat? Door 6 weken samen aan de slag te gaan met jouw hard- en soft skills creëren we samen dé start van jouw carrière. Het traject is intensief en daagt jou uit om iedere dag een extra stap te zetten! Na 6 weken ben jij klaar om aan de slag te gaan bij één van onze klanten, waarbij jij al je kennis direct in de praktijk mag brengen.


Jouw voordelen:Ja het is echt! Vanaf dag 1 krijg je betaald om te leren.Je salaris groeit mee met jouw ontwikkeling en die gaat razend snel!Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd.Twee man sterk om jouw ontwikkeling te ondersteunen.Door de focus op jouw ontwikkeling en intensieve begeleiding leer jij veel én snel.Altijd een vangnet om op terug te vallen en ruim 50 ervaren sparringpartners.


 


Locatie


Rotterdam


Interesses

Accountancy

Accounting

Analyse

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Ambitie (Motivatie)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Meer

Vacatures

Traineeship Data

Rotterdam

Bekijk vacature

Stage Video Content Creator

Rotterdam

Bekijk vacature

Stage Marketing & Communicatie

Rotterdam

Bekijk vacature

Data Scientist

Rotterdam

Bekijk vacature

Data Analist

Rotterdam

Bekijk vacature

Business Analist

Rotterdam

Bekijk vacature

Junior Data Analist

Rotterdam

Bekijk vacature