Koole Terminals

Kies je carrière bij Koole terminals


Koole Terminals is een toonaangevend en onafhankelijk opslag-, verwerkings- en logistiek bedrijf, dat groei mogelijk maakt door middel van geïntegreerde en innovatieve dienstverlening voor groot-volume producten. Door haar klanten van wereldklasse te ondersteunen, zet Koole Terminals de energietransitie voort voor een duurzame toekomst. Met 11 strategisch gelegen terminals in Europa en een totaal volume van 4.100.000 cbm, weerspiegelt Koole de diversiteit van de behoeften van haar klanten. Van het transporteren, opslaan, mengen en verwerken van een breed scala aan producten, tot het garanderen van een lage CO2-voetafdruk door middel van gefocuste energie-efficiëntie. Al deze oplossingen worden altijd op een veilige, betrouwbare en duurzame manier aangeboden.Logistiek en supply chain

${LOCATIE}

600 medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


Koole Terminals is een toonaangevend en onafhankelijk opslag-, verwerkings- en logistiek bedrijf, dat groei mogelijk maakt door middel van geïntegreerde en innovatieve dienstverlening voor groot-volume producten. Door haar klanten van wereldklasse te ondersteunen, zet Koole Terminals de energietransitie voort voor een duurzame toekomst. Met 11 strategisch gelegen terminals in Europa en een totaal volume van 4.100.000 cbm, weerspiegelt Koole de diversiteit van de behoeften van haar klanten. Van het transporteren, opslaan, mengen en verwerken van een breed scala aan producten, tot het garanderen van een lage CO2-voetafdruk door middel van gefocuste energie-efficiëntie. Al deze oplossingen worden altijd op een veilige, betrouwbare en duurzame manier aangeboden. 


Carriere


Werk aan jouw carrière bij Koole TerminalsKoole is een dynamische organisatie. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een sterk ‘wij’ gevoel. Je stapt makkelijk op iemand af en iedereen is altijd bereid om een ander te helpen. Dankzij de solidariteit, flexibiliteit en betrokkenheid van onze medewerkers staan wij bij onze klanten bekend om de hoge mate van kwaliteit en service van onze dienstverlening. Kom aan jouw carrière bouwen bij ons!Vanaf de eerste dag ga je gelijk aan de slag en zien we je graag iniatief nemen. Het is hard werken bij Koole Terminals, maar ben je ambitieus en wil je graag doorgroeien? Dan kan dat bij ons! Wij investeren graag in jou. Wij zoeken daarom echte ondernemers die niets liever willen dan in actie komen en successen boeken!Er zijn tal van medewerkers die bij Koole Terminals mooie carrière stappen hebben gemaakt en nog lang niet klaar zijn met leren en groeien bij ons! Kom jij er na een tijdje achter dat jouw ambitie toch ergens anders ligt dan gaan wij met jou kijken naar interne mogelijkheden. Zie jij mogelijkheden binnen het bedrijf om onze groei te realiseren? Wij staan open voor jouw ideeën. Kortom, je bent vanaf dag 1 onderdeel van de organisatie.


Interesses

Logistiek

Supply Chain

Supply Chain Management

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Samenwerken (Communicatie)

Zelfontwikkeling (Ontwikkeling)

Meer

Vacatures

Marketing and Sales Officer

Rotterdam

Bekijk vacature

Commercial Analyst

Bekijk vacature