Vibe Group

Vibe Group is sinds 2011 een internationale snelgroeiende IT-staffing specialist. Wij koppelen hoogopgeleide IT-professionals aan organisaties.


We geloven in de kracht van technologie. Iets wat voortvloeit uit de nieuwsgierigheid en vindingrijkheid van mensen. Door slimme IT-professionals te koppelen aan vooruitstrevende organisaties, willen we niet alleen carrières boosten, maar ook een steentje bijdragen aan technologische vooruitgang. Samen zetten we de toekomst van IT in gang, waarbij elk verbonden talent een stukje bijdraagt aan baanbrekende ontwikkelingen en grensverleggende innovaties. Samen hebben we focus op één doel: creating the future.
IT staffing

Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen Brussel, Düsseldorf

+/- 370 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Met onze vier IT-merken Visser & Van Baars, Spilberg, Eswelt en Tergos pakken wij IT recruitment anders aan. De lat voor kwaliteit ligt hoog. Focus maakt daarbij het verschil. Onze merken zijn een vertrouwd IT-staffing partner voor zowel organisaties als IT-professionals.


 


Carrière


Ben jij een ambitieuze salesprofessional die houdt van het sales spel? Bij Vibe Group bieden we je een unieke werkomgeving op de Amsterdamse Zuidas of in het centrum van Rotterdam. Samenwerken met gedreven, gelijkgestemde salesprofessionals is hier de norm.


Werken bij Vibe Group betekent onderdeel zijn van een winnende salescultuur die wordt gekenmerkt door passie en toewijding. We hechten waarde aan jouw succes en bieden volop trainingen en (internationale) doorgroeimogelijkheden.


Start jouw succesvolle sales carrière, met onvergetelijke feestmomenten, indrukwekkende beloningen en een onbeperkt bonussysteem. En bouw niet alleen aan een loopbaan, maar ook aan vriendschappen voor het leven.


 


Locatie


Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen Brussel, Düsseldorf


Interesses

Accountancy

Accounting

Accountmanagement

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Ambitie (Motivatie)

Assertiviteit (Communicatie)

Meer

Vacatures

Talent Acquisition Consultant

Amsterdam

Bekijk vacature

Stagiair(e) Sales

Amsterdam

Bekijk vacature

Sales Consultant

Amsterdam

Bekijk vacature

Sales Consultant

Rotterdam

Bekijk vacature