Linehub

Ben jij klaar om het échte verschil te maken in de wereld van online marketing?

Dan ben je bij Linehub op de juiste plek! Wij veranderen performance based marketing naar een duurzaam, menselijk vakgebied. Wij geloven dat waardevolle connecties de basis vormen voor succes. En die connecties maken we samen met getalenteerde en gemotiveerde mensen. Mensen zoals jij.

 


Linehub is het overkoepelende marketingcollectief wat bestaat uit Daisycon, Affiliprint, Sovendus, Conversive, Basebuilder, New-Media en Trendata. Wij geloven dat we samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die we onderling hebben opgebouwd zijn onze key to succes. Bij Linehub gaan we een stap verder voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de maatschappij. We versterken elkaar door samenwerking; met onze collega’s, maar ook met onze partners. We streven naar een bijzondere plek waar je jezelf kunt zijn. Een plek waar ruimte is voor ontspanning en plezier tijdens en na het werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.

 Online Marketing & Reclame

${LOCATIE}

200 medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


Online marketing


 


Carriere


Linehub biedt iedereen de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen. Wij dagen je uit om gebruik te maken van je jaarlijkse trainingsbudget en aan de slag te gaan met opleidingen en trainingen die bij jou passen. Neem deel aan incompany cursussen met verschillende thema’s, of meld je aan voor externe lezingen en trainingen. In het kader van vitaliteit kun je deelnemen aan gratis sportactiviteiten, wandel-challenges of programma’s gericht op mindfulness. Daarnaast staat op elk kantoor een nutribullet met vers fruit voor de lekkerste, gezonde sapjes en smoothies.

 


 


Locatie


${LOCATIE}


Interesses

(Cross) mediale Communicatie

Accountmanagement

B2B / B2C Marketing

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Commercialiteit (Ondernemen)

Energie (Motivatie)

Meer

Vacatures

Junior Accountmanager

Almere

Bekijk vacature