HalloStroom

Wij zijn op zoek naar jou!


We zijn een groeiend team met grote ambities.


Wij zeggen hallo tegen de nieuwe energiewereld. Die is 100% duurzaam en hernieuwbaar, zonder vieze bijsmaak. Opgewekt door duizenden huishoudens tegelijk in plaats van vervuilende kolencentrales. En vrij te delen met iedereen.


Wij gaan die energie bereikbaar maken. Voor iedereen. Dat is ons doel. Daar werken wij elke dag aan.


Doe jij met ons mee?Duurzame energiesector

Gouda

30 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


HalloStroom is één van de grootste aanbieders van zonnepanelen in Nederland. In 2017 werd het bedrijf door drie vrienden gestart met de gezonde ambitie om heel Nederland van zonnepanelen te voorzien.


Op naar een wereld die volledig duurzaam en hernieuwbaar is. Inmiddels werkt HalloStroom met een groot team aan deze groene ambitie. De afgelopen jaren heeft HalloStroom bijna 8500 daken van zonnepanelen voorzien.


Met de verhuur van zonnepanelen maken we 100% duurzame energie nu bereikbaar voor iedereen. Ruim drie miljoen lege daken in Nederland blijken nog geschikt voor het laten plaatsen van zonnepanelen.


Help je ons ze vol te leggen?


Carrière


HalloStroom bestaat uit een jong team en we zitten boordevol ambitie. Bij ons is er voldoende ruimte je te ontwikkelen. We (h)erkennen talent en geven je het vertrouwen om je plannen en ideeën niet alleen uit te werken, maar ook uit te voeren. En geen zorgen, we hebben ook zeker wat ‘ouwe rotten’ die je de fijne kneepjes van het vak kunnen uitleggen.


Benieuwd tot hoe ver jij kunt groeien? Check onze vacatures en bekijk of er iets voor je tussenzit.


Interesses

Circular business

Climate Change

Duurzaamheid

Meer

Talenten

Commercialiteit (Ondernemen)

Focus op details (Management)

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Meer

Vacatures

Sales Consultant

Gouda

Bekijk vacature