Cordeel Nederland BV

Samen bouwen aan de toekomst.


Cordeel is een bouwer in hart en nieren met eigen productiefaciliteiten en een moderne kijk op de branche. We zijn in meerdere Europese landen actief. Bij Cordeel in Nederland werk je in een hecht familiebedrijf van 150 medewerkers met een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Stuk voor stuk gekwalificeerde mensen die hun hart hebben verpand aan de bouw. We investeren niet alleen in onze klanten, maar zeker ook in onze mensen. Bij ons bouw je aan je eigen toekomst en die van het bedrijf!Bouw

${LOCATIE}

150 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen viaActiviteiten van de organisatie


Integraal betrokken van idee tot onderhoud


Net over de grens in België staan onze eigen betonfabrieken, ijzervlechterijen, staalfabriek en een timmer- en meubelwerkplaats. In combinatie met onze inhouse ontwerp- en engineeringafdeling, eigen materieeldienst en niet te vergeten onze onafhankelijke veiligheids- en kwaliteitsafdelingen, kunnen we zo het complete bouwproces bedienen. We denken mee en leveren een project op dat aan alle eisen en wensen voldoet. Op tijd en binnen budget.


 


Carriere


Wat breng je mee?


We zijn altijd op zoek naar mensen met meerwaarde. Zowel op de bouwplaats als op kantoor. We zoeken oplossingsgerichte aanpakkers. Doorzetters die kunnen omgaan met de vrijheden en verantwoordelijkheden die je bij ons krijgt. Wat breng je nog meer mee?


Passie voor je vak

De drive om je talent verder te ontwikkelen

De wens om de klant altijd centraal te stellen

Het enthousiasme om samen te werken aan de hoogste kwaliteit


Vier keer ja? Lees dan vooral verder.


Dit bieden we


Sowieso kijken we naar jou als persoon, niet alleen naar je diploma. Verder:Altijd plek voor goede mensen


We hebben altijd plek voor goede mensen. Van timmermannen, maatvoerders en kraanmachinisten tot projectleiders en uitvoerders. Ook als je nog niet precies weet welke kant je op wilt. Bij Cordeel krijg je namelijk alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We hebben geen vast traineeship, maar kijken waar jouw interesses en kwaliteiten liggen.


Interesses

Accountmanagement

Bouwkunde

Building Information Model

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Energie (Motivatie)

Initiatief (Motivatie)

Meer

Vacatures

Projectleider

Zwijndrecht

Bekijk vacature

Management Trainee

Vlissingen

Bekijk vacature