Ditio

Wij zijn ‘The Project People’. Sinds 2011 zetten wij ons met passie in voor onze klanten op het gebied van Project Controls Management (PCM) en Document Information Management (DIM). Onze consultants en professionals zetten zich in om projecten op tijd, binnen budget en volgens de hoogste kwaliteit te voltooien. 

 


Ditio is een mensenbedrijf. Gerund door mensen-mensen. De kennis en kunde van onze professionals en consultants zijn ons kapitaal. Dat realiseren we ons iedere dag weer.‘Ditio’ komt van het Latijnse ‘dicio’ en betekent zowel ‘in control zijn’ als ‘autoriteit zijn’. Dit doen wij vanuit onze visie: “Projecten op tijd, binnen budget en volgens de hoogste kwaliteitseisen voltooid.”Onze consultants en professionals zorgen ervoor dat projecten zodanig worden ingericht dat projectdoelstellingen worden gerealiseerd. Zowel op tactisch als operationeel niveau zijn onze consultants en professionals verantwoordelijk voor het succes van de implementatie en uitvoering van een project. 
Management Consultancy

${LOCATIE}

70 medewerkers

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


Sinds 2011 zetten wij ons met passie in voor projecten met name gerelateerd aan de Industrie in de breedste zin van het woord, denk aan de Energiesector, Oil&Gas, Farmacie, Offshore, Scheepsbouw, de Bouw & Infratechniek. Vanuit onze expertises Project controls Management en Document & Information management. 


 


Carriere


Wat kan je van ons verwachten?Allereerst bieden we jou een opleidingstraject richting een zeer autonome en afwisselende functie in een groeiende ‘kennisclub’ met een enthousiaste en fijne collega’s. In een team van Junioren, geleid door één van onze Senior project beheersers zullen we jou trainen en begeleiden om het vak zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Dit doen we middels (online) classroom trainingen vanuit onze eigen Ditio Academy, trainingen on the job (je leert tenslotte het meest van het doen) en ook door middel van (online) certificeringsprogramma’s. Uiteraard kun je rekenen op een goed salaris, een werkgeversbijdrage in je pensioen en overige aanvullende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een breed scala aan leuke sociale evenementen als Ditio Bright Nights waar het leren van elkaar en plezier maken centraal staat. 

 Interesses

Aerodynamics, Wind Energy, Flight Performance and Propulsion

Bouwfysica

Bouwkunde

Meer

Talenten

Inlevingsvermogen (Emotioneel)

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Mondelinge vaardigheid (Communicatie)

Meer

Vacatures

Office Manager

Bekijk vacature

Cost Controller

Bekijk vacature