Gemeente Oegstgeest

Oegstgeest is een tikje chique met veel historisch groen en monumentale panden. Maar het is hier zeker nooit saai. Het is een sportief dorp met veel clubs en verenigingen, met actieve vrijwilligers en betrokken inwoners die ons als gemeente scherp houden. Vind je het belangrijk dat je ruimte krijgt om je te ontwikkelen en vind je het prettig om je collega’s te kennen? Dan past Oegstgeest misschien goed bij je! We zijn een  middelgrote zelfstandige gemeente waar jouw pro-activiteit wordt opgemerkt én gestimuleerd. De lijnen zijn kort, waardoor je bijvoorbeeld al snel aan tafel kunt zitten met het bestuur. Kortom, wij bieden een collegiale werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien.


GEMEENTE OEGSTGEEST is altijd in beweging, levendigheid en afwisseling zit in ons karakter. Tegelijkertijd creëren we rust in een stedelijke omgeving. Midden in de Randstad, maar op de rand van zowel het Groene Hart als het strand, vormt onze gemeente de perfecte combinatie tussen rust en reuring.Mensen worden blij van onze woon-, werk- en leefkwaliteit. De hechte gemeenschap, het rijke verenigingsleven en de bijzondere collegiale sfeer; we maken het samen. Als gemeente hebben we, voor een optimale bedrijfsvoering, een breed pakket aan talenten in huis. Deskundige generalisten die overtuigend bijdragen aan de diensten die wij leveren. Samenwerken en servicegerichtheid zijn onze kernkwaliteiten. De lat ligt hoog als het gaat om verbinden door onze creatieve oplossingen. We luisteren en handelen, altijd vanuit onze flexibele aanpak. Voor zowel bewoners als ondernemers en samenwerkingspartners werken we organisatie-breed aan oplossingen. Goed & snel schakelen, omdenken en betrokkenheid zijn essentieel om onze dienstverlenende taken te volbrengen en onze ambities waar te maken.
Gemeente

${LOCATIE}

Circa 150 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Binnen de gemeente zijn genoeg mogelijkheden om je als adviseur, projectleider of beleidsmedewerker mee bezig te houden en samen met inwoners en organisaties resultaten te bereiken. De onderwerpen waar je je mee bezig kunt houden zijn talrijk: van wonen tot duurzaamheid, van sport tot economie en van milieustraat tot veiligheid. Samen maken we verschil voor onze inwoners!


 


Carriere


De gemeente Oegstgeest is een kleine organisatie waardoor je direct veel verantwoordelijkheden krijgt. Zo zit je al snel bij een bestuurder om tafel of schrijf je voorstellen voor het bestuur. Op die manier begin je met een vliegende start aan je carrière! Daarnaast denken we graag mee over stages en afstudeerprojectenStageOegstgeest staat open voor jong talent. Tijdens je stage werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een professional op jouw vakgebied. We zijn heel benieuwd naar jouw kijk op onze organisatie.TraineesEr starten regelmatig trainees die in dienst zijn bij een traineebureau met een opdracht bij de gemeente Oegstgeest. Je kunt opdrachten doen bij verschillende domeinen en in verschillende rollen. Op die manier kun je een goed gevoel krijgen bij wat werken bij de gemeente inhoudt, en hier ervaring in op doen. En geregeld leidt dit ook tot een mooie functie binnen de organisatie!Ten slotte werkt de gemeente Oegstgeest veel samen met de gemeenten in de Leidse regio (Leiden, Zoeterwoude en Leiderdorp). Als je bij ons aan de slag gaat, komt de kans om een klus te doen bij of samen met een gemeente zoals Leiden dan ook regelmatig voorbij.Interesses

Beleid

Bouwkunde

Gebiedsontwikkeling

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Ambitie (Motivatie)

Focus op details (Management)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever