HJF Advocaten

Samen juridisch sterker

Dichtbij de ondernemer, dichtbij de praktijk


HJF advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd te Voorburg en Rotterdam en richt zich hoofdzakelijk op de zakelijke markt. Persoonlijk, direct en informeel contact tegen een redelijk tarief vormt voor ons het uitgangspunt bij de dienstverlening aan onze cliënten. In het kader van haar dienstverlening houdt HJF advocaten zich bezig met juridische dienstverlening in de meest ruime zin van het woord. Daarnaast beschikken nagenoeg al onze advocaten en juridisch medewerkers over één of meerdere specialismen.Advocatuur 

${LOCATIE}

20 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Wie wij zijn?

Wij zijn mensen net als u. Waar u koos voor het ondernemerschap, een vrij beroep of een bepaalde maatschappelijke carrière, kozen wij voor de advocatuur. Maar allereerst zijn we gewoon mensen. Dat is de basis voor ons handelen, zowel binnen kantoor alsook daarbuiten. Gekenmerkt door wederzijds respect.Hoe?

We stellen ons steeds de vraag hoe we zelf geholpen of benaderd zouden willen worden, als we als ondernemer (juridische) ondersteuning nodig hebben.Daarmee zijn wij feitelijk uw sparringpartner:

– proactief;

– denken met u mee;

– houden u op de hoogte van ontwikkelingen, eventuele mogelijkheden en onmogelijkheden;

– gekenmerkt door een horizontale informele verstandhouding;

– processtukken of brieven maken we samen met u;

– op basis van wederzijds respect;We streven er vooral naar om problemen te voorkomen en/of eventuele schade en kosten te beperken, maar ook om kansen te benutten.


 


CarriereInteresses

Arbeidsrecht

Civiel recht

Contractenrecht

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Conflicthantering (Communicatie)

Discipline (Motivatie)

Meer

Vacatures

Advocaat-medewerker

Rotterdam

Bekijk vacature