PMT Groep

Vind bij PMT de uitdaging voor jouw talent! In de financiële sector, bij gemeenten of in IT. Kies voor een prettige werkomgeving met goed gemutste collega’s. Ook in de zomer 😉 Want hard werken en plezier gaan bij PMT hand in hand. Vanaf dag één ben je volwaardig onderdeel van een team vol enthousiasme, gedrevenheid, humor en optimisme. De basis voor je ontwikkeling zijn jouw persoonlijkheid en talenten. Zo gaan we voor succes. Voor jou en voor onze opdrachtgevers!


Hoe ontwikkel jij jouw talent bij PMT?


Naarmate jij groeit bij PMT, groeit jouw talent met je mee; jouw talent brengt je de inhoud in, richting verbeter – en projectmanagement of misschien wel richting het snijvlak Business en IT. De mogelijkheden zijn eindeloos. Jij groeit door als Tester, Projectleider, Data-analist, Business Consultant, Actuaris of Manager. En houdt je bezig met grote veranderingen in wet- en regelgeving, zoals de Wet Toekomst Pensioenen!


Ik sta er toch zeker niet alleen voor?!?


Zeker niet! Groot of klein, we stimuleren elkaar continu om een volgende stap te zetten in onze ontwikkeling. Met je persoonlijke challenge manager heb je een eigen sparringpartner en je wisselt regelmatig ervaringen uit met je PMT collega’s. Je krijgt de ruimte om zelf de richting van je carrière te bepalen en we leren samen van de uitdagingen die we onderweg tegenkomen. Fouten maken mag, dat doet iedereen. Zo zien we in iedere uitdaging een kans om verder te groeien! Dus Challenge Your Talent bij PMT!


Het plezier dat we samen maken is de basis van ons succes bij de opdrachtgever. Onze teamspirit – Zou je eens moeten voelen!


We zien en waarderen ieders unieke mix van talent en persoonlijkheid en helpen elkaar verder. Jij staat bij PMT op nummer 1!Verzekeringsbranche, pensioenbranche, gemeentes, decentrale overheden & IT

Gouda

Groeiende organisatie met op dit moment +/- 100 collega’s

Bekijk vacatures
Delen via

Challenge (y)our Talent bij PMT


Ruim 20 jaar bedienen wij opdrachtgevers bij hun uitdagingen door expertise op het vlak van proces, project, RPA en IT te combineren met sterke sociale vaardigheden en kennis van pensioen en het sociaal domein. Wij hebben het talent om het verschil te maken in de uitvoering binnen de pensioenbranche en het sociaal domein. Daag ons maar uit!


Ben je afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd? Vind bij PMT de uitdaging voor jouw talent. In de financiële sector, bij gemeenten of in IT. De basis voor je ontwikkeling zijn jouw persoonlijkheid en talenten. Samen gaan we op zoek naar de uitdaging die bij jou past.


Ready, set…. Go!


Als je kiest voor één van onze traineeships dan zorgen wij voor een vliegende start. Natuurlijk leren we elkaar eerst echt goed kennen op PT HQ. Vervolgens combineer je het uitvoeren van een opdracht met ons uitgebreide opleidingstraject. Daarbij begin je met het behalen van je inhoudelijke vakdiploma’s. Verder maak je kennis met de Lean-filosofie en hebben we aandacht voor de belangrijke rol van IT en data. Ook maken we ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling met o.a. de workshop Teamrolmanagement. Dat alles met een duidelijke focus op het samen creëren van waarde en een positief resultaat!


Interesses

Automatisering/IT

Bestuursrecht

Change management

Meer

Talenten

Energie (Motivatie)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Initiatief (Motivatie)

Meer

Vacatures

Trainee Recruitment

Gouda/Thuis

Bekijk vacature

Trainee Data

Randstad/thuiswerken

Bekijk vacature

Trainee Consultancy

Randstad/thuiswerken

Bekijk vacature