Bugs Business B.V.

Wij bouwen slimme software voor de financiële dienstverlening. Omdat wij de volgende fase van ons bestaan in gaan zoeken wij enthousiaste en ambitieuze professionals om samen die volgende fase vorm te geven. 

 Wij bouwen slimme software voor de financiële dienstverlening. Omdat wij de volgende fase van ons bestaan in gaan zoeken wij enthousiaste en ambitieuze professionals om samen die volgende fase vorm te geven. InfoBugs Business bestaat meer dan 10 jaar. Kenmerkend voor Bugs Business is dat wij ons voornamelijk richten op bedrijven die actief zijn in de financiële dienstverlening. Daarbij willen wij de markt voorzien van innovatieve SAAS-oplossingen op het gebied van online ontsluiting naar medewerkers, adviseurs en klanten. Onze software wordt ontwikkeld op basis van de nieuwste Microsoft standaarden en onze architectuur is gebaseerd op het Microsoft Azure platform in de cloud. 
IT, Zakelijke Dienstverlening

${LOCATIE}

25 collega’s

Bekijk vacatures

Activiteiten van de organisatie


Bugs Business focust zich op het ontwikkelen van standaard SaaS-oplossingen. Hierbij leveren wij aanvullende diensten zoals implementatie services, business consultancy en opleidingen en trainingen. De disciplines binnen Bugs Business lopen erg uiteen, van developers en business analisten tot consultants en trainers. Hierdoor is er altijd ruimte voor professionals die zich verder willen ontwikkelen.


 


Carriere


Omdat we de volgende fase van ons bestaan in gaan, zoeken we enthousiaste en ambitieuze professionals voor onder andere de volgende functies:•    Marketing & Communicatie Adviseur

•    Implementatie Consultant

•    Support Consultant

•    .Net Developer

•    UX/UI specialistInteresses

Automatisering/IT

Business Analyse

Business Development

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Discipline (Motivatie)

Energie (Motivatie)

Meer

Vacatures

Implementatie Consultant

Capelle Aan Den IJssel

Bekijk vacature

Front-End Developer (M/V)

Capelle Aan Den IJssel

Bekijk vacature

Accountmanager

Capelle Aan Den IJssel

Bekijk vacature

.Net Developer

Capelle Aan Den IJssel

Bekijk vacature