Traineeship ICT

Als bèta kan ook jij eraan bijdragen dat de zorg in Nederland betaalbaar blijft en dat iedereen de zorg die nodig is eenvoudig en toegankelijk vergoed krijgt. Om onze dienstverlening op hoog niveau te houden zijn de beste ICT-systemen nodig. Dus of je nu Informatica, Wiskunde, Natuurkunde of een andere bèta WO-opleiding hebt afgerond, jouw carrière in het constant veranderende werkveld van de ICT begint bij DSW. Kom jij meebouwen aan systemen die er écht toe doen?


Traineeship ICT

Op dit moment gaan de ontwikkelingen nergens sneller dan in de ICT. Als zorgverzekeraar bouwen we zelf de systemen die we nodig hebben, met onze eigen mensen. Daarvoor leiden we ook zelf mensen op. Een individueel programma onder intensieve begeleiding biedt de basis van C# en SQL. Daarna volgt meer focus op het Scrumproces en verdieping in de techniek. Stap voor stap raak je meer wegwijs in de techniek en krijg je zelf meer invloed op je verdere groeipad. Binnen de kortste keren bouw je zelf actief mee aan onze applicaties!

Beta’s kiezen voor DSW
Niet alleen degenen met een opleiding Informatica of Computer Sciences, maar ook starters met een andere bèta-opleiding zijn welkom bij ons. We investeren in onze mensen en bieden tijd en vergoedingen voor extra opleiding en studie. Je gaat aan de slag in een informele organisatie met een grote groep jonge professionals en wordt vanaf het begin uitgedaagd. Door onze grote ambities zijn er continu nieuwe technische uitdagingen voor aanstormende ontwikkelaars.

Uitgestippelde carrièrepaden en visitekaartjes met zogenaamd indrukwekkende functietitels, daar doen we niet aan. In je eerste jaar nemen we je natuurlijk aan de hand om je de basis van softwareontwikkeling te leren, maar daarna ga je steeds meer je eigen koers bepalen. Als jij laat zien wat je kunt krijg je al snel meer ruimte voor jouw ontwikkeling.
 

DSW Zorgverzekeraar

700 medewerkers

Schiedam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Automatisering/IT

Business Analyse

Customer Support

Cyber security

Information Security Management

Modeling

Privacy, Security en Risk

Quantitative analyse

Quantum Computing

Scientific Computing

Software development

Software Engineering

Tester

User Experience Design

Meer

Talenten

Creativiteit

Focus op details

Innovativiteit

Meer


Wat verwachten wij van jou:


Wat bieden wij jou:


DSW Zorgverzekeraar

DSW is een kleine, onafhankelijke en eigenzinnige zorgverzekeraar uit Schiedam | Liever principieel dan commercieel.

Werken bij DSW betekent onderdeel zijn van een innovatieve, klantvriendelijke en platte organisatie. Er heerst een no-nonsense cultuur. Samen maken we het verschil! Alles wordt in het werk gesteld om onze klanten goede service te verlenen.

DSW is groot genoeg om echt onderscheidend te kunnen zijn. DSW kenmerkt zich als een familiebedrijf en is klein genoeg om de flexibiliteit en snelheid niet te verliezen, maar is ook groot genoeg om grote dingen te kunnen aanpakken.

Onze afdeling
Als trainee val je onder onze ICT afdeling van ongeveer 250 medewerkers. Je werkt samen met testers, functioneel applicatiebeheerders, business analisten, product owners, scrum masters, designers en andere software developers aan onze applicaties die onze bedrijfsprocessen ondersteunen. Je start in een van de 25 scrum teams.
 

Junior Projectmanager

Amsterdam

Bekijk vacature

IT Project Coördinator

Rijswijk

Bekijk vacature

Cloud Adoption Specialist

Rijswijk

Bekijk vacature

Security Engineer – SOC Analist

Rijswijk

Bekijk vacature

IT Bedrijfsconsultant

Rijswijk

Bekijk vacature