De beste Banen voor Young Professionals vind je bij ErasmusTalent. |

Vind op ons gratis platform gemakkelijk jouw baan bij één van onze top werkgevers uit verschillende branches. Maak jouw gratis profiel aan

Neem de volgende stap in je carrière als young professional

Heb jij 1 tot 3 jaar werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging op hbo/wo niveau? Kijk dan hier voor een breed aanbod van top vacatures voor young professionals! Of je nu op zoek bent naar een baan in de sales, marketing, of bijvoorbeeld in de IT, wij hebben altijd een geschikte baan bij jou in de buurt die aansluit op je interesses en opleidingsachtergrond. Bovendien hebben we een uitgebreid aanbod aan vacatures voor young professionals, dus je kunt er zeker van zijn dat je een geweldige baan vindt die bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start met het realiseren van je professionele ambities als young professional.

Bekijk alle banen

In 4 stappen naar jouw ideale match

Inzicht in jouw interesses en talenten

Nadat je jezelf hebt aangemeld kun je direct gratis aan de slag met een tweetal assessements. Een Motivation assessment en een Persoonlijkheidsassessment. Zo krijg je direct een beeld van jouw interesses en talenten. Heel handig toch?

Vinden

Zoek zelf naar vacatures die aansluiten op jouw interesses en talenten bij topwerkgevers in diverse beroepsgroepen en bij jou in de buurt.

Gevonden worden

Interesses en talenten in kaart gebracht? Voeg deze toe aan jouw persoonlijk profiel. Geef daarbij aan wat je zoekt en wat je verwachtingen zijn. Zo kunnen werkgevers jou benaderen voor passende functies.

Solliciteren

Solliciteer eenvoudig door middel van jouw profiel en korte motivatie. Wees niet bang om ook op functies te solliciteren die misschien iets buiten je comfortzone liggen, dit kan juist leiden tot nieuwe ontdekkingen en groei.

Ontvang gratis advies van onze professionals

Optimaliseer je kansen in de banenmarkt! Wij adviseren je graag over een tal van onderwerpen. Hulp nodig bij het schrijven van een CV of motivatiebrief, het geven van een presentatie over jezelf of het solliciteren? Onze HR-professionals bieden jou de mogelijkheid om vrijblijvend geadviseerd te worden.

Naar de informatiebank

Bedrijven die dagelijks bij ons talenten vinden.

Bekijk alle bedrijven

Zet nu de eerste stappen en leg contact met interessante werkgevers.