Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Neem de volgende stap in je carrière als medior professional

Heb jij 3 tot 5 jaar werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging op HBO/WO niveau?
Kijk dan hier voor een breed aanbod van top vacatures voor medior professionals! Of je nu op zoek bent naar een baan in de sales, marketing, of bijvoorbeeld in de IT, wij hebben altijd een geschikte baan bij jou in de buurt die aansluit op je interesses en opleidingsachtergrond. Bovendien hebben we een uitgebreid aanbod aan vacatures voor young professionals, dus je kunt er zeker van zijn dat je een geweldige baan vindt die bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start met het realiseren van je professionele ambities als young professional.

Alle medior posities

In drie stappen naar jouw baan

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Ontdek jouw PITA en vind jouw ideale carrière bij ErasmusTalent!

Bij ErasmusTalent kijken we verder dan alleen je opleiding en (werk)ervaring, omdat we begrijpen dat jouw talenten essentieel zijn voor het vinden van werk dat bij jou past en het opbouwen van een bevredigende carrière. Daarom hebben we het Passie, Interesses, Talenten en Ambitie (PITA) model ontwikkeld. Dit model helpt je om jouw PITA te ontdekken, zodat je moeiteloos jouw ideale baan of stageplek kunt vinden bij toonaangevende werkgevers.

Meld je vandaag nog aan bij ErasmusTalent en ontdek de talloze mogelijkheden voor jouw carrière! We staan klaar om je te helpen bij het ontdekken van jouw PITA en het vinden van de ideale werkgever die jouw talenten waardeert en stimuleert.

Vacatures voor Medior Professionals

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Wat kwalificeert iemand als een 'Medior Professional'?

Een 'Medior Professional' verwijst naar een professional die in de vroege stadia van zijn of haar carrière zit, vaak met een universitaire of hogere beroepsopleiding en tussen de 3-5 jaar werkervaring.


Hoe kan ik een baan vinden die het beste aansluit bij mijn interesses en talenten?

Begin met het duidelijk definiëren van wat je zoekt in een baan. Overweeg factoren zoals de branche, het aantal werkuren, en de locatie. En natuurlijk jouw Interesses, Talenten en Ambitie. ErasmusTalent heeft een geavanceerde zoekfunctie waarmee je vacatures kunt filteren op basis van je voorkeuren. Daarnaast kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of job alerts om op de hoogte te blijven van relevante vacatures.


Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Doe eerst onderzoek naar het bedrijf en de sector om te laten zien dat je op de hoogte bent. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke baan. Maar, vergeet niet: het is net zo belangrijk om te praten over wat jou uniek maakt qua interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je een baan zoekt die echt bij je past en waarbij je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Duik in onze uitgebreide selectie van banen die jouw talenten tot hun recht laten komen en je professionele ontwikkeling ondersteunen.

Twijfel je welke baan écht bij je past?

Het is volkomen begrijpelijk om vragen te hebben over je toekomstige functie of dat je nog aan het verkennen bent welke positie je het meest ambieert. We zijn hier om je te ondersteunen!

Ontmoet Arthur, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Met zijn expertise in het koppelen van professionals aan hun ideale banen, staat hij klaar om je te adviseren. Neem vandaag nog contact met hem op voor deskundig en vrijblijvend advies, en vind de baan die aansluit bij jouw talenten en ambities.

📞 Telefoon: 0643360080
✉ Email: a.rasenberg@erasmustalent.nl

Contact