Stage lopen bij internationale organisatie?

Ben jij op zoek naar een stage? Misschien vind je hem bij ons!

Wij zijn Smit Lamnalco een toonaangevende leverancier van veilige, betrouwbare en op maat gemaakte maritieme diensten binnen de olie- en gas industrie en havenoperaties.


Functieomschrijving

Bij Smit Lamnalco zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde stagiairs om ons team te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in commerciële, juridische, financiële, HR, IT of communicatie afdeling, wij hebben regelmatig plek voor stagiairs in deze vakgebieden.

Als stagiair bij Smit Lamnalco krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in een professionele omgeving en om te werken aan echte projecten en problemen. Daarnaast bieden we verschillende soorten stages aan, van korte projectstages tot langdurige stages.

Bij Smit Lamnalco zorgen we ervoor dat je als stagiair een uitdagende en ondersteunende leerervaring hebt. We bieden begeleiding en feedback om ervoor te zorgen dat je je vaardigheden en kennis kunt verbeteren en je potentieel volledig benut.

Smit Lamnalco

60-65 op hoofdkantoor, totaal over meer dan 1600 medewerkers

Rotterdam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

(Cross) mediale Communicatie

Accountmanagement

Arbeidsrecht

Automatisering/IT

Business Analyse

Business Development

Communicatie/PR Algemeen

Contractenrecht

Data Analyse

Financial Economics

Financieel

Growth Marketing

Human Resources

Management

Marketing

Rechten/juridisch algemeen

Recruitment

Sales

Software development

Software Engineering

Supply Chain Management

Talent Management

Tendermanagement

Meer

Talenten

Commercialiteit

Creativiteit

Flexibiliteit

Meer


Functie-eisen

We zoeken iemand met een positieve houding, goede communicatieve vaardigheden in het Engels en de mogelijkheid om zichzelf 3-5 dagen per week beschikbaar te stellen.

 


Wat wij bieden

 

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons team, neem dan contact met ons op via onderstaande link en samen kijken we naar de mogelijkheden. Het is een geweldige kans om jezelf te ontwikkelen en een sterke basis te leggen voor je toekomstige carrière!


Wie zijn wij

Welkom in de boeiende wereld van Smit Lamnalco, waar we Maritime Support naar een nieuw niveau tillen met onze toewijding aan topkwaliteit. Ga met ons mee op een avontuurlijke reis en lever op maat gemaakte oplossingen die zorgen voor voor veiligheid en efficiëntie overal ter wereld.

Bij Smit Lamnalco draait het om de mensen. We zijn een diverse groep met verschillende achtergronden en culturen, verenigd door één gemeenschappelijk doel en een passie voor het leveren van buitengewone resultaten. Samen verleggen we de grenzen om wereldklasse sleep- en maritieme diensten te leveren, ongeacht de uitdaging.

Communication Advisor

Rotterdam

Bekijk vacature

IT Project Coördinator

Rijswijk

Bekijk vacature

Cloud Adoption Specialist

Rijswijk

Bekijk vacature

Security Engineer – SOC Analist

Rijswijk

Bekijk vacature

IT Bedrijfsconsultant

Rijswijk

Bekijk vacature