Sales Consultant

Klim jij met gemak in de telefoon? Wil je graag meehelpen aan een duurzamere wereld en heb jij een commercieel hart? Lees dan snel verder!


Wat ga jij doen

Als Sales Consultant bij HalloStroom speel je een cruciale rol in het aantrekken van nieuwe klanten en het koesteren van bestaande relaties. Jij bent de drijvende kracht achter onze groei. Met doortastende telefoongesprekken overtuig en adviseer je potentiële klanten, en vertaal je hun behoeften in op maat gemaakte offertes. Je houdt een scherp oog op openstaande leads en zorgt voor tijdige opvolging. Dit alles binnen het kader van ons inspirerende motto: 'Duurzaam in jouw voordeel'.

Kortom, als Sales Consultant bij HalloStroom help je mensen niet alleen de overstap te maken naar duurzaamheid, maar ook om aanzienlijk te besparen op hun energierekening!

HalloStroom

30 medewerkers

Gouda. Met mogelijkheid tot thuis- of remote werken. Sommige van onze collega’s zitten zelfs in Portugal!

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

-

Talenten

Commercialiteit

Focus op details

Klantgerichtheid

Meer


Wie zoeken wij

 


Wat bieden wij

HalloStroom heeft een prachtig kantoor op een steenworp afstand van het Gouda treinstation. Hier kun je op vrijdagmiddag je collega's uitdagen voor een potje tafeltennis of pool.

Wij zijn trots op onze mensen. Wij gaan met klanten om zoals wij ook met vrienden en familie omgaan. Wij zijn een jong bedrijf met een duurzame missie. Bij ons werken betekent meebouwen aan de groei van het bedrijf dat Nederland zonne-energie gaat geven. Hierbij help jij mee aan een schoner en duurzamer Nederland.


Wie zijn wij