Backend Developer

Als ontwikkelaar binnen dit team draag je bij aan het beschikbaar stellen van onze collectie voor het algemene publiek, het onderwijs, media professionals, onderzoekers, erfgoedinstellingen en bibliotheken.  Je werkt samen met gedreven collega’s aan verschillende projecten zoals bijvoorbeeld de online beschikbaarstelling van duizenden uren audiovisueel archiefmateriaal of het verbeteren van de data infrastructuur rondom de muziek collectie van Muziekweb.


Wat ga jij doen

Als Backend Developer met een sterke interesse in DevOps, zul je een cruciale rol spelen in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van backend-oplossingen voor onze applicaties. Je zult niet alleen (mede) verantwoordelijk zijn voor het schrijven van hoogwaardige code, maar ook voor het optimaliseren van de infrastructuur en het stroomlijnen van het ontwikkelproces.

De afdeling bestaat uit vijf teams: een servicedesk, systeembeheer, applicatiebeheer en twee ontwikkelteams. De ICT afdeling houdt toezicht op de volledige IT-infrastructuur. Dit varieert van een interactief museum tot een state-of-the-art media asset management- en archiveringssysteem dat alle content van de Nederlandse publieke omroepen duurzaam bewaart en beschikbaar stelt, tot een digitaliseringsstraat met high-end filmscanning- en editing apparatuur.

Solliciteren
Delen via

Interesses

Automatisering/IT

Software development

Talenten

Assertiviteit

Conflicthantering

Flexibiliteit

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij

Je eerste contract is een jaarcontract. Als we blij zijn met elkaar verlengen we met veel plezier. Het bruto maandsalaris (op fulltime basis) is minimaal €3912, 19 en maximaal €5588,87  (schaal 11 CAO Beeld & Geluid).

Hoe leuk werken bij Beeld & Geluid ook is, we hechten ook veel waarde aan vrije tijd. Per jaar heb je daarom maar liefst 25 vakantiedagen en 24 atv-dagen (op fulltime basis).  Krijg je die niet op? Dan kun je ook je vakantiedagen inzetten voor andere leuke dingen, zoals de aanschaf van een (elektrische) fiets of laptop of het verwezenlijken van een droomreis. daarvoor hanteren we een cafetariamodel.

We werken hybride; in de ochtend eerst de kinderen naar school brengen, of een uurtje sporten, en daarna pas naar kantoor? Of een vaste thuiswerkdag in de week? We vertrouwen erop dat je het beste zelf kunt inschatten wat goed is voor jou en voor ons. Je ontvangt daarom een onkostenvergoeding voor thuiswerken en voor woon-werkverkeer, afhankelijk vanuit waar je werkt!


Wie zijn wij

Wij zijn in de eerste plaats een modern media-instituut met één van de grootste en meest moderne vooruitstrevende archieven ter wereld. We bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, podcasts, websites en objecten. Onze dagelijks groeiende mediacollectie bewaren we als erfgoed voor de eeuwigheid, dat is waar wij als betrouwbaar instituut voor staan.

We zijn nog veel meer! We zijn ook een verrassende, inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor iedereen. Van individuele bezoekers tot professionele mediamakers; iedereen is welkom en verbinden zit in ons dna. We organiseren talloze publieksactiviteiten, debatten en lezingen voor jong en oud. Scholen bieden we een breed pakket aan workshops en we stimuleren academisch en journalistiek onderzoek.

Met zo’n 400 bevlogen collega’s, waarin we onze zeer waardevolle vrijwilligers en stagiaires natuurlijk meetellen,  dragen we iedere dag vanuit ons veelkleurige pand in Hilversum, ons historische pand in Den Haag én vanuit ons muziekweb in Rotterdam bij aan een open, vrije, inclusieve en mediawijze samenleving.

Diversiteit & Inclusie
Bij Beeld & Geluid hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, ook in de samenstelling van onze teams. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, wat je gelooft of op wie je valt, wij vinden het belangrijk dat je met enthousiasme bijdraagt aan onze gezamenlijke ambities en doelen.

Junior Projectmanager

Amsterdam

Bekijk vacature

IT Project Coördinator

Rijswijk

Bekijk vacature

Cloud Adoption Specialist

Rijswijk

Bekijk vacature

Security Engineer – SOC Analist

Rijswijk

Bekijk vacature

IT Bedrijfsconsultant

Rijswijk

Bekijk vacature