Projectmanager

Wil jij écht iets doen wat je leuk vindt, impact maken en jezelf blijven ontwikkelen? Ben jij de spil in het web tussen onze klant en de interne organisatie? Start dan als Projectmanager binnen ons Young Professional Programma!


Wat ga jij doen

Je gaat direct aan de slag als Projectmanager op één van onze afdelingen en werkt samen met ervaren collega’s mee aan projecten bij klanten. Daarnaast volg je vakinhoudelijke trainingen en behaalt certificaten. Hierdoor zal jij de nodige hard skills opdoen en binnen no-time je weg weten te vinden in de ICT wereld.

Naast het werk volg je samen met de andere Young Professionals een op maat gemaakt persoonlijk ontwikkelprogramma. Een intensief traject van 2 jaar, waarin je op zoek gaat naar je professionele identiteit en leert hoe je jouw kwaliteiten optimaal inzet om de meeste impact te maken. Tijdens het hele programma word je intensief begeleid door de beste managers, collega’s en externe trainers.

Hoe ziet je uitdaging eruit?

Als Projectmanager ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor de implementatie van onze ICT producten bij de klant. Zodra onze client manager de juiste oplossing aan de klant heeft verkocht, is het aan jou om alles te managen. Jij start met het in kaart brengen van de behoefte van de klant, je verzamelt een team van geschikte collega’s om je heen en je bent verantwoordelijk voor het maken van een projectplan. Je bent de spil in het web tussen de klant en de interne organisatie en je zorgt ervoor dat het gehele project op rolletjes loopt. Hierbij houd je rekening met de planning, het budget, de kwaliteit en de scope van het project.

Axians

1.500 medewerkers

Capelle aan den IJssel, Delft, Alphen aan den Rijn, Laren, Nieuwegein, Zaltbommel, Eindhoven, Alkmaar, Hoorn & Groningen

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Automatisering/IT

Consultancy

Customer Relation Management

Entrepreneurship

Management

Network & Systems Engineering

Projectmanagement

Meer

Talenten

Assertiviteit

Besluitvaardigheid

Flexibiliteit

Meer


Wie zoeken wij

Jij bent ondernemend ingesteld en je wilt je technische kennis, vaardigheden en persoonlijke competenties versneld en intensief ontwikkelen. Je bent leergierig, communicatief sterk en hebt een goed probleemoplossend vermogen.

Verder vragen wij:

·         Een (bijna) afgeronde hbo of wo opleiding;

·         Maximaal 2 jaar werkervaring;

·         Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

·         Een geldig rijbewijs (B);

·         36-40 uur beschikbaarheid;

·         Affiniteit met toegepaste technieken, producten en diensten binnen een IT-organisatie

·         Motivatie om je te verdiepen in ITIL, SCRUM, Lean, Agile, IPMA, Prince2.


Wat bieden wij

·         Een salaris tussen de € 2.800,- en € 3.100,- bruto per maand

·         Laptop, smartphone en elektrische auto (of een mobiliteitsvergoeding)

·         Direct een contract voor onbepaalde tijd

·         Een uitgebreid persoonlijk en technisch ontwikkelprogramma: https://www.werkenbijaxians.nl/young-professional-programma

·         Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

·         Prettige en informele werksfeer

·         Tijd en plaats onafhankelijk werken & een volledig ingerichte thuiswerkplek

·         Een uitgebreide vitaliteitsportal

·         25 vakantiedagen

·         Winstdeling, pensioenregeling en aandelenprogramma


Wie zijn wij

Axians is het merk van VINCI Energies voor ICT oplossingen en diensten. We zijn de meest veelzijdige specialist in digitale transformatie en werken samen met onze klanten om het werk en leven van jou en de mensen om je heen te verbeteren. Door het hele land vind je onze Business Units, kleine en informele teams met ieder een eigen expertise. Onze teams opereren zeer zelfstandig en flexibel, dat is niet alleen fijn voor onze klanten, maar ook voor onze eigen medewerkers. Deze structuur zorgt voor veel vrijheid en verantwoordelijkheid, zodat het werk leuk en uitdagend blijft. Tegelijkertijd zorgt het grote VINCI Energies netwerk voor eindeloze mogelijkheden om samen te werken, te leren en door te groeien.

Financial Controller

Amsterdam

Bekijk vacature

Junior Projectmanager

Amsterdam

Bekijk vacature

IT Project Coördinator

Rijswijk

Bekijk vacature

Cloud Adoption Specialist

Rijswijk

Bekijk vacature

Security Engineer – SOC Analist

Rijswijk

Bekijk vacature