Stagiair Marketing en Communicatie

Ben jij een ambitieuze Stagiair Marketing en Communicatie? Wil jij meebouwen aan de ontwikkeling van Senze en jouw creativiteit loslaten op uitdagende projecten? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!


Wat ga jij doen

Als Stagiair Marketing en Communicatie krijg je de kans om je bezig te houden met een breed scala aan taken, zoals copywriting, social media, content creatie en meer! Een van je belangrijkste projecten zal zijn om te helpen bij het opzetten van de Senzeable podcast. Verder ondersteun je de Marketing- en Communicatiemedewerker bij diverse projecten en word je als volwaardig onderdeel van het team beschouwd.

Bij Senze staan we open voor jouw ideeën. Jouw creatieve brein, frisse ideeën en actieve aanpak zorgen ervoor dat je serieuze bijdrage levert aan ons team. We bieden je de mogelijkheid om jouw eigen stempel te drukken op onze projecten en zo samen te groeien.

Senze

60 medewerkers

Den Haag

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

(Cross) mediale Communicatie

B2B / B2C Marketing

Beleid en advies

Communicatie/PR Algemeen

Content Creation

Growth Marketing

Influencer Marketing

Marketing

SEA

SEO

Social Media

Taal en cultuur

Vormgeving

Website design

Meer

Talenten

Overtuigingskracht

Presenteren

Samenwerken

Meer


Wie zoeken wij

We zijn op zoek naar een stagiair Marketing en Communicatie die beschikbaar is voor een periode van vijf tot zes maanden, voor 32-40 uur per week, met de volgende achtergrond:


Wat bieden wij?


Wie zijn wij

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze

Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn een eigenzinnig training- en adviesbureau dat overheden ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, – en organisatieverandering. De oplossingen die Senze biedt zijn training & coaching, interim management, onderzoek & advies of een mix hiervan.

Content Marketeer (parttime)

Utrecht

Bekijk vacature

Content Coördinator

Hilversum

Bekijk vacature

Operationeel Marketeer

Rotterdam

Bekijk vacature

Online Game Presenter

Malta

Bekijk vacature

Office Manager

Rotterdam

Bekijk vacature