Teamleider Vastgoedbeheer

Voor een proactieve probleemoplosser en efficiënte organisator die graag samen met het team vastgoedbeheer verder professionaliseert en optimaliseert. Iemand met passie voor vastgoedbeheer die zich actief wil inzetten voor een beter en sterker Rotterdam.


Wat ga jij doen

Onze vastgoedafdeling speelt een cruciale rol in het huisvesten van onze programma's. Als Teamleider Vastgoedbeheer bij SDVB omvat je rol het volgende:

• Teammanagement Je stuurt het vastgoedbeheerteam aan bestaande uit 3 collega’s en zorgt voor een efficiënte en effectieve teamwerking. Je ontwikkelt en implementeert strategieën om de teamdoelstellingen te bereiken.

• Technisch beheer en onderhoud Je bent verantwoordelijk voor alle aspecten van technisch beheer en onderhoud van de panden, inclusief het plannen en toezicht houden op onderhoudswerkzaamheden om de kwaliteit en duurzaamheid van het vastgoed te waarborgen.

• Coördineren van onderhoud en verbouwingen Je plant en coördineert kleine verbouwingen en renovaties, en zorgt ervoor dat deze projecten voldoen aan de behoeften van de programma’s en binnen de gestelde tijd- en budgetkaders blijven.

• Leveranciersmanagement Je bent verantwoordelijk voor het selecteren, beoordelen en managen van leveranciers die betrokken zijn bij het onderhoud en (kleine) verbouwing van de panden. Dit omvat het onderhandelen over contracten, het bewaken van de kwaliteit van geleverde diensten en het zorgen voor kostenefficiëntie. Je onderhoudt sterke relaties met leveranciers om te zorgen voor betrouwbare en effectieve samenwerkingen, essentieel voor het beheer van ons vastgoedportfolio.

• Optimaliseren en professionaliseren Zorgen voor een efficiënte en effectieve uitvoering, goede procesafstemming, actief aan de slag met verbetervoorstellen en het doorvoeren van procesoptimalisaties. Je levert input voor managementrapportages en bent betrokken bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten voor vastgoedbeheer.

Deze rol vereist een combinatie van technische kennis, leiderschapsvaardigheden en uitstekende communicatiecapaciteiten. Je rapporteert aan de Directeur (Vastgoed) Ontwikkeling

Stichting de Verre Bergen

45 medewerkers

Rotterdam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Management

Non Profit

Projectmanagement

Vastgoedfinanciering

Meer

Talenten

Ambitie

Delegeren

Focus op details

Meer


Wie zoeken wij

Een teamspeler. Efficiënte organisator. En proactieve probleemoplosser. Een professional die thuis is in de wereld van vastgoedonderhoud en -beheer.

Daarnaast breng je het volgende mee:

• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt ten minste 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol binnen vastgoedbeheer.

• Je brengt een coachende stijl van leidinggeven, waarbij je je teamleden ondersteunt en ontwikkelt en tegelijkertijd hoge prestaties verwacht en stimuleert.

• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt helder en overtuigend communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, met diverse stakeholders zoals teamleden, huurders en externe partners. • Je bent in staat om processen te optimaliseren, efficiëntie te bevorderen en de bedrijfsvoering te verbeteren.

• Je bent toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service en bouwt sterke relaties op met huurders en leveranciers.

We zoeken een vastgoedprofessional die onze missie deelt om een positieve impact te maken op de stad Rotterdam door middel van effectief vastgoedbeheer.


Wat bieden wij

Een fulltime positie binnen een dynamische en impactvolle organisatie. Met veel ruimte voor individuele ontwikkeling.

Tot slot bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden, onder meer:

• Een passend salaris, afhankelijk van ervaring vallend binnen een bandbreedte van € 4.081 tot € 6.029 euro bruto per maand inclusief vakantiegeld op basis van 40 uur.

• Goede pensioenregeling en werknemersverzekeringen.

• Een jaarcontract, bij goed functioneren gevolgd door een contract voor onbepaalde tijd.

• Opleidingsbudget en trainingsmogelijkheden om je kennis en vaardigheden te vergroten.

• Reiskostenvergoeding (40 cent/km).

• Laptop en telefoon.


Wie zijn wij

Bij Stichting De Verre Bergen zetten we ons elke dag in om Rotterdam sterker en beter te maken. Als Rotterdamse filantropische organisatie investeren we privaat vermogen van een lokale ondernemersfamilie in maatschappelijke initiatieven die echt verschil maken in de stad. Onze aanpak is zakelijk, onderzoekend en gedurfd, waarbij we ons richten op het genereren van sociale impact.

Vanaf onze oprichting in 2011 hebben we ons ingezet voor belangrijke projecten in onder anderen onderwijs, rechtsbijstand, duurzaamheid, schulden en armoede.

Talent Acquisition Intern

Rotterdam - NL

Bekijk vacature

Market Researcher

Rotterdam or Amsterdam

Bekijk vacature

Junior Consultant ALM

Rotterdam of Amsterdam

Bekijk vacature

Specialist procesmanagement

Schiedam

Bekijk vacature

Fraude Onderzoeker

Schiedam

Bekijk vacature