Terug naar overzicht

KVL


Heb jij een passie voor data, de drive om zelf te groeien en om actief mee te bouwen aan ‘the next level’? Kom bij ons werken!

Branche

Informatietechnologie en services

Email

recruitment@kvl.nl

Locatie

Rotterdam. In de Van Nelle Fabriek (Unesco werelderfgoed).

Adres

Van Nelleweg 2422

Postcode

3044 BC

Bringing Analytics to the People

Wij dromen over een wereld waarin iedereen de kracht van data gebruikt om zijn werk en leven beter te maken. Een datagedreven en datagedragen wereld.

Wij helpen organisaties om meer datagedreven te worden met als resultaat: betere beslissingen, optimalisatie van processen, nieuwe producten en diensten, betere klantenservice en meer draagvlak binnen de organisatie.Branche:

Informatietechnologie en services

Activiteiten van de organisatie

Al 25 jaar helpt KVL organisaties om de waarde van Data & Analytics te zien, te begrijpen en om te zetten naar blijvende business value. KVL stelt mensen op alle niveaus in organisaties in staat om Data & Analytics op een betrouwbare en slimme manier in te zetten voor de groei, de vernieuwing en de innovatie van hun business. We helpen organisaties op drie manieren:

1.       Advies en Regie
We helpen klanten om hun datastrategie vorm te geven, hun datahuishouding en de bijbehorende data governance op orde te krijgen. Zo creëren we samen een stevig fundament voor een datagedreven toekomst.

2.       Strategic Staffing
We detacheren de juiste Data & Analytics professionals naar klanten die bepaalde expertises nodig hebben, voor kortere of langere termijn. Met ons divers team aan Data & Analytics professionals maken wij de beste match met jouw organisatievraagstukken.

3.       Analytics Academy
De KVL Analytics Academy biedt praktijkgerichte trainingstrajecten aan waarin data en analytics hard skills worden verbonden met relevante soft skills. Dit realiseert substantieel meer business impact met data. We doen dit op individueel, team- en organisatieniveau én op C-level.

Onze expertisegebieden
Datawarehousing, Data Integration, Data Quality, Data & Analytics, Data Strategy, Data Ecosystem, Business Intelligence, Business Analytics, Data Science, Data Literacy, Data modeling, Data Visualization & Reporting, Agile werken, Data Governance, Data management, Soft skills, Coaching & mentoring-on-the-job
 Aantal medewerkers

80 medewerkers

Locatie

Rotterdam. In de Van Nelle Fabriek (Unesco werelderfgoed).

Data Heroes Program: voor de nieuwe generatie Data & Analytics professionals

Elk bedrijf produceert steeds meer data en professionals die waarde uit data kunnen halen zijn goud waard voor organisaties. Niet gek dus dat Data & Analytics één van de meest gewilde en uitdagende vakgebieden is op dit moment. Ideaal dus om als young professional in te stappen.


Het Data Heroes Progam is het Advanced Traineeship van KVL. Met een rijke geschiedenis van 12 jaar is deze basisopleiding een referentie in de markt. Na het volgen van een 20-daagse basisopleiding ga jij als Data Hero direct aan de slag bij één van onze toonaangevende klanten. Binnen ons tweejarige Data Heroes Program word je opgeleid, gecoacht en begeleid door ervaren Data & Analytics professionals uit de praktijk.


High-Impact Basisopleiding

Gedurende 20 dagen krijg jij training in de essentiële kennis en basisvaardigheden om succesvol aan de slag te kunnen als Data & Analytics professional. Hieronder een overzicht van de trainingen in deze intensieve basisopleiding.

 • Onboarding Data Heroes Program
 • DISC training (persoonlijke ontwikkeling)
 • Business Strategy en Business Value
 • Business Requirements
 • Data Analytics & DWH  Fundamentals
 • Data Warehouse Testing
 • Dimensioneel modelleren volgens Kimball
 • SQL Fundamentals
 • ETL Fundamentals met Azure Data Factory
 • Data Management Fundamentals
 • Data Quality Fundamentals + DQ Game
 • Visualisatie Fundamentals met Power BI
 • Agile mindset
 • High performing teams @Stichting Jarige Job

Specialisatietracks (56-160 uur)

Na de High-Impact basisopleiding kun je uit vier specialisatietracks uitkiezen:

 • Data Engineer Amazon Web Services of Data Engineer Microsoft Azure

Pragmatische ondersteuner voor de gehele organisatie op data- en analysegebied door data te verzamelen, te transformeren en beschikbaar te maken voor diverse infrastructurele oplossingen en toepassingen. Met future-proof engineering skills (cloud).

 • Data Scientist of Citizen Data Scientist

Data scientists gebruiken geavanceerde technieken om diepere inzichten te creëren uit grote hoeveelheden data. Ze ontwikkelen voorspellende modellen die creatieve oplossingen bieden voor uitdagingen vanuit de business.

De Citizen Data Scientist combineert de kennis van de business met slimme software om zo complexe businessvraagstukken te beantwoorden zonder diepgaande technische kennis van machine learning. De nadruk ligt op de toepassing van bestaande algoritmes en tooling.

Klik hier voor de Data Heroes Program Studiegids om alle onderdelen van het programma uitgebreid te lezen.

Heb je nog vragen? E-mail ons op dataheroesprogram@kvl.nl.

Data Trainee

Randstad

KVL Data HeroBen jij op zoek naar een (volgende stap in je) Data & Analytics loopbaan en beschik jij over de volgende musthaves? Je hebt 1 tot 2 jaar we...

Bekijk vacature Solliciteer nu

Data Engineer / Modelleur bij de Volksbank Utrecht

Utrecht

Ben je enkele jaren geleden afgestudeerd en heb je (werk-) ervaring met data & analytics? En ben je nog lang niet uitgeleerd en wil je graag je theoretische en praktische basis nóg verde...

Bekijk vacature Solliciteer nu