RUBIX

Wil jij met ons mee meebouwen aan het DNA van Rubix? 

Onze medewerkers vormen het DNA van Rubix. Winnaarsmentaliteit, efficiënt, effectief, gedreven, respectvol, betrokken en hands-on zijn belangrijke waarden bij Rubix Benelux. Dankzij onze laagdrempelige bedrijfscultuur, mogen en kunnen onze medewerkers verantwoordelijkheid nemen voor ambitieuze doelen. Verder werven wij respectvolle, zelfstandige, nieuwsgierige en oplossingsgerichte medewerkers aan om zo samen te kijken naar inspirerende en innovatieve klantoplossingen.

 


In Europa is Rubix Group de grootste leverancier van industriële onderhoudsproducten en -services. Binnen de sterkte van een multinational is er veel ruimte voor informele en persoonlijke contacten binnen Rubix Benelux. Vanuit onze vestigingen (branches) en Competence Centers in Nederland, België en Luxemburg brengen wij de slimste bedrijven op het gebied van industriële distributie en oplossingen bij elkaar. Samen hebben we de intelligentie, ervaring en het bereik om een bedrijf vooruit te helpen en sterker te maken. We kijken hierbij niet naar de bedrijfsgrootte of locatie, we focussen ons op de uitdaging van de klant. Naast onze MRO vestigingen onderscheiden wij ons als Rubix Benelux door onze Technical Competence Centers. Zij adviseren en ondersteunen onze klanten bij hun technische uitdagingen.Mechanische of industriële techniek / Supply Chain

Son en Breugel

+ 750 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Wij zijn Rubix

Ons sterke netwerk van 8.000 ontwerpers en uitvoerders is uitgerust met technische kennis en een diepgaand begrip van klanten waarmee ze de levering van industriële producten en oplossingen in heel Europa kunnen veranderen, zodat onze klanten hun bedrijven kunnen blijven ontwikkelen.

Waar we voor staan

Je herkent onze mensen aan hun onderscheidend gedrag

•    Anticiperen op behoeften van de klant

•    Leveren van innovatieve producten en oplossingen

•    Creëren van waarde met technische en geavanceerde dienstenOnze aanpak

•    Voortdurend anticiperen

Met technische adviseurs en mensen ter plaatse in elke hoek van Europa, komen we dichter bij onze klanten en kijken we vooruit om voortdurend aan hun veranderende behoeftes te voldoen.

•    Vernieuwing is vooruitgang

Onze teams van gespecialiseerde adviseurs worden aangemoedigd om een standaard aanpak te vergeten en geavanceerde oplossingen op maat te leveren waarmee onze klanten hun bedrijven kunnen moderniseren en verder kunnen ontwikkelen

•    Nieuwe kijk op kennis

Wij creëren een kennisstroom binnen ons portfolio van bedrijven tussen onze teams en klanten – we delen technologie, innovatie en best practice om voortdurend vragen te stellen bij wat we weten en om onze kennis te verbeteren. 


Carriere


Als medewerker bij Rubix Benelux bouw je mee aan ons bedrijf in evolutie en verandering en blijf je steeds in jezelf en de organisatie investeren. Dit kan door onder andere zelf initiatief te nemen maar ook door persoonlijke begeleiding vanuit je leidinggevende en collega’s, door onze Rubix Academy en via verschillende trainingsmogelijkheden die worden voorzien vanuit onze gespecialiseerde Competence Centers. Rubix gaat graag vooruit en dit doen wij samen met onze medewerkers. Sta jij ook niet graag stil? Wil jij je ook blijven ontwikkelen? Wil je graag meer weten over Rubix en onze mogelijkheden? Bekijk snel de vacaturepagina en ga op zoek naar de uitdaging die bij jou past! Tot snel!


Interesses

Accountmanagement

Advanced Process Technology

Human Resources

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Commercialiteit (Ondernemen)

Initiatief (Motivatie)

Meer

Vacatures

Sales support medewerker binnendienst

Heteren

Bekijk vacature

Sales Engineer Fluid Power & Flow

Regio Zuid Nederland/ België/ Luxemburg

Bekijk vacature

Medewerker Debiteurenbeheer

Haarlem

Bekijk vacature

Medewerker Debiteurenbeheer

Son en Beugel

Bekijk vacature

Key Account Sales Support

Son en Breugel

Bekijk vacature

HR Trainee

n.v.t.

Bekijk vacature

Commercieel Medewerker Binnendienst

Veghel

Bekijk vacature

Accountmanager

Hoogeveen

Bekijk vacature

Accountmanager

Sliedrecht

Bekijk vacature