Scarabee Systems & Technology

“Innovatie maakt de wereld mooier”– Michael Tan, Founder van Scarabee Techniek is de oplossing. Wat was de vraag?

Ben jij creatief en bruis je van ideeën? Verlies je nooit kwaliteit uit het oog? Wil je samen met ons werken aan betere oplossingen voor passagiers- en bagagestromen op vliegvelden? Dan is Scarabee op zoek naar jou!  We ademen techniek, innovatie en kwaliteit.

Doe je met ons mee? 

 


Bijna 35 jaar geleden richtte de Delftse werktuigbouwkunde student Michael Tan samen met de begeleider van zijn afstudeerproject, architect Twan Schellekens, een bedrijf op om software te maken voor onderhoudsinstallaties. Na een aantal pittige jaren, kwam er in 1998 een eerste opdracht van Schiphol. Vervolgens is Scarabee steeds meer geïntegreerd geraakt in het, deels door ons, ontwikkelde bagagesysteem. In 2007 is de introductie van de selfservice BagDrop unit (de witte koffermachines) en daaropvolgend in 2014 een totaal vernieuwd securitycheck systeem en implementeren van onze Security Lanes (waar de handbagage opgezet wordt, met revolutionaire CT-Scanners). In 2021 hebben we wéér het gehele security systeem mogen herzien. We zijn trots op die continuïteit.Scarabee is een van oorsprong Nederlandse organisatie met vestigingen over de hele wereld. Met ruim 35 jaar ervaring werken we nauw samen met toonaangevende luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. Wij ontwikkelen unieke, innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor de passagier-, bagage- en beveiligingssector. Denk hierbij aan de witgekleurde Security Lanes en de selfservice BagDrop units op Schiphol. Scarabee staat bekend om haar baanbrekende technologie en hoge kwaliteit. Door de jaren heen hebben we onze producten internationaal kunnen vestigen in Japan, Taiwan, Korea, Zuid-Afrika, Duitsland, Amerika en uiteraard Nederland. In 2019 werd Scarabee onderdeel van Daifuku Co., Ltd (www.daifuku.com), wereldmarktleider van material handling-systemen. Daifuku heeft haar hoofdkantoor in Osaka, Japan, met vestigingen in 26 landen. In Nederland hebben we een divers en enthousiast team van 115 collega’s. We ademen software en techniek. We work hard and play hard! Kom je langs voor een kopje koffie of liever thee? ICT en Techniek

HOOFDDORP

115 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Ons meest bekende producten zijn de BagDrop en de Security Lanes. Onze producten worden bedacht op het gebied van software en engineering en aan de andere kant verlenen wij ook de service en maintenance op de producten die op Schiphol staan. 

 


 


Carriere


Scarabee is een groeiende organisatie waardoor er goede doorgroeikansen zijn. Je start met een op maat gemaakt onboardingsprogramma, zodat je in korte tijd je werkomgeving leert kennen. Je gaat samen met een collegiaal team van Scarabeeërs werken aan innovatieve luchthavenoplossingen zodat passagiers een prettigere reiservaring hebben en luchthavens klaar zijn voor de uitdagingen voor van morgen. 


Interesses

Talenten

Energie (Motivatie)

Innovativiteit (Intellectueel)

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever