Stichting de Verre Bergen

Stichting De Verre Bergen wil Rotterdam beter en sterker maken. Dat doet zij door sociaal maatschappelijke programma’s te bedenken, te steunen, te ontwikkelen, uit te voeren, continu te verbeteren en te onderzoeken op maatschappelijk rendement en de kennis hierover te delen.Hiernaast steunt de stichting enkele bestaande maatschappelijke initiatieven.Stichting De Verre Bergen (SDVB) is een Rotterdamse filantropische organisatie die kennis en kapitaal voor gedurfde ideeën beschikbaar stelt. Sinds 2011 zet SDVB zich in voor een sterker en beter Rotterdam door het bedenken, uitvoeren en onderzoeken van diverse maatschappelijke programma’s.De programma’s hebben met elkaar gemeen dat ze op een vernieuwende manier maatschappelijke vraagstukken aanpakken. Onze huidige programma’s en aanverwante onderzoeken richten zich op een divers aantal maatschappelijke thema’s, zoals gelijke onderwijskansen voor kinderen, sportparticipatie van jongeren, integratie van statushouders en maatschappelijke ondersteuning van kwetsbare groepen. Naast dat wij de programma’s financieel ondersteunen, investeren wij vanuit onze eigen organisatie veel tijd in het continue monitoren en verbeteren van de kwaliteit van het programma. Met deze operationele focus, in combinatie met het effectiviteitsonderzoek, hopen wij een langdurige positieve impact op de stad te bewerkstelligen.Filantropie

Rotterdam

45 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Stichting De Verre Bergen wil Rotterdam beter en sterker maken. Dat doet zij door sociaal maatschappelijke programma’s te bedenken, te steunen, te ontwikkelen, uit te voeren, continu te verbeteren en te onderzoeken op maatschappelijk rendement en de kennis hierover te delen.Hiernaast steunt de stichting enkele bestaande maatschappelijke initiatieven. 


Carriere


Onze organisatie bestaat uit een jong en divers team van +/- 50 ambitieuze mensen met een diverse achtergrond qua studie en werkervaring. Het is een platte organisatie met een fijne werksfeer.We hebben allen passie voor maatschappelijke innovatie en een grote betrokkenheid bij de stad Rotterdam.We werken graag met talenten met een sociaal maatschappelijk hart. Jaarlijks bieden wij een aantal interessante stages aan.


Interesses

Bedrijfskundig

Beleid en advies

Consultancy

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Impact (Communicatie)

Kwaliteitsgerichtheid (Motivatie)

Meer

Vacatures

Teamleider Vastgoedbeheer

Rotterdam

Bekijk vacature

Stagiairs Programmamanagement (PM)

Rotterdam

Bekijk vacature

Stage juridisch student bij Stichting De Verre Bergen

Rotterdam

Bekijk vacature